BAHAOS Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Informatii legate de SA:MP: Nickname: RazvaN. Level: 36 Ore jucate: 1405 Poza cu invitatia: http://imgur.com/YKWjaav Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/RazvaN. (este cu ''.'') Sanctiuni: Am fost sanctionat, cand m-am apucat de server. Acum nu am sanctiuni. Cateva realizari pe server/ forum: Rank 5 Paramedic Department si Rank 2 News Reporters. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Joc doar SA:MP. De ce vrei sa intri in clan: Îmi doresc să fac parte din acest clan deoarece este un clan cu membrii de elită si cu un nume pe server. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da am mai făcut parte din PHX., dar l-am părăsit deoarece liderul si-a vandut contul. Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai făcut. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: GhostRider97, Makenzi. Planuri de viitor pe server?: Să iau co-leader la o facțiune de Paramedic. Informatii legate de viata reala: Prenume: Răzvan. Varsta reala: Am 14 ani. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Salut! Mă numesc Răzvan, locuiesc în orașul Târgu-Jiu, județul Gorj. Sunt o persoană amabilă, ambițioasă, cu simțul umorului și cu cei 7 ani de acasă. În timpul liber ies la aer liber cu prietenii și joc fotbal. Ce gen de muzica asculti?: Ascult rap. Ce hobbyuri ai?: Îmi place să joc fotbal, să ies la aer liber și să mă joc la calculator.
ShaDey Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 (edited) Ma faci "copil noob" si tu tot mai vrei in clan? Si vezi ca tu esti copil pe langa mine, pustiulica, salut! Edited December 15, 2015 by Shadey
BAHAOS Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 (edited) CONTRA! Esti copil rau si nu ma refer la varsta, ma refer la comportamentul in game. Scuzati votul, am dat de pe telefon. Așa, o să fiu respins. Spune-mi te rog cu ce te-am deranjat pe tine și adu-mi dovezi în care am vorbit eu cu tine vreodată în game. Copil noob. Edited December 15, 2015 by RazvaN. Alliance
iTupeu Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Neutru. (Scuze de vot, dar sunt pe telefon.)
Recommended Posts