Jump to content

[Respins] Aplicatie [A] - WeeD. - Rank 4 F.B.I

Recommended Posts

Posted (edited)

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: WeeD.

Level: Am level 34.

Ore jucate: Am acumulat 875 de ore jucate.

Poza cu invitatiahttp://imgur.com/rHIVttG

Profilul de pe panel (link)userbar

Sanctiuni: 0/3 Warn's.

Cateva realizari pe server/ forum: Am acumulat 63 de zile în F.B.I si am mai fost în National Guard, astept realizări mai mari.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Doar SA:MP.

De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan respectat pe acest server, am câtiva prieteni in el si imi doresc de ceva vreme sa intru in acest clan.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, [bvb], _007, [FTW], Sir.

Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai făcut parte din clanul [A]lliance.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Shadey.[], iStyle, Olivica, RiCH, sunt foarte multi.

Planuri de viitor pe server? Să ajung Helper sau Lider.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Valentin.

Varsta reala: Am 16 ani.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un băiat cu simtul umorului, cu cei 7 ani de acasă, de treabă, silitor, cu capul pe umeri si serios. Urăsc persoanele cu 2 fețe. Hobby-ul meu principal este fotbalul. 

Ce gen de muzica asculti? Orice gen, înafară de populară și Rock.

Ce hobbyuri ai? Ieșitul pe afară, SA:MP-ul și Fotbalul.

Edited by .WeeD.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.