Jump to content

Cerere [AIM] Ryze_SICILIANU. [Respins]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Silviu
Varsta: Am 17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Silviu, sunt din Valcea, am 17 ani, imi place sa joc fotbal, si in mod special sa ies cu prietenii, si sa vorbesc cu amicii mei pe skype, in timpul liber ma joc SA:MP si invat.

Locatia(Oras): Valcea.

Ce gen de muzica asculti? Ascult manele.

STATISTICI ONLINE:

Nick : Ryze_SICILIANU

Nivel : 27
Nume folosite anterior: AgaToNN
Vechime pe server: Doi ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da , am avut ban pentru limbaj live dar nu am vrut sa spun asta.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/LSL8lMn

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Ryze_SICILIANU
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am, ma inteleg bine cu toti membrii.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am mai fost si in [AIM] dar am luat wipe, in .Si , in .[Y] , si in restul nu prea conteaza.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am luat wipe.
Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc Cs Go.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Ma inteleg foarte bine cu ZiGGER, cu Beowlf, cu Marius, cu Josepe, etc.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10

Experienta DM [ ()/10]: 10/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype:  silviu.ionut42
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din acest clan deoarece ceste foarte cunoscut pe server, si ma inteleg bine cu membrii.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu intelgienta mea.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Normal, este un tag super.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? 
Normal, este un tag super.

Posted

Sunt Kruzzer , Kr0n1k , Daniel98

Nume folosite anterior: AgaToNN

Esti dar data viitoare invata sa specifici in aplicatie .

Respins.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.