Ryze_SICILIANU Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: SilviuVarsta: Am 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Silviu, sunt din Valcea, am 17 ani, imi place sa joc fotbal, si in mod special sa ies cu prietenii, si sa vorbesc cu amicii mei pe skype, in timpul liber ma joc SA:MP si invat. Locatia(Oras): Valcea. Ce gen de muzica asculti? Ascult manele. STATISTICI ONLINE: Nick : Ryze_SICILIANU Nivel : 27Nume folosite anterior: AgaToNNVechime pe server: Doi ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da , am avut ban pentru limbaj live dar nu am vrut sa spun asta. Poza cu invitatie: http://imgur.com/LSL8lMn Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Ryze_SICILIANUAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am, ma inteleg bine cu toti membrii. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am mai fost si in [AIM] dar am luat wipe, in .Si , in .[Y] , si in restul nu prea conteaza. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am luat wipe.Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc Cs Go.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Ma inteleg foarte bine cu ZiGGER, cu Beowlf, cu Marius, cu Josepe, etc. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10 Experienta DM [ ()/10]: 10/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype: silviu.ionut42De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din acest clan deoarece ceste foarte cunoscut pe server, si ma inteleg bine cu membrii. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu intelgienta mea. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Normal, este un tag super.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Normal, este un tag super.
KamiKazeB.U.G Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Contra : - Fh slab - Nu cred ca ai mai fost in [AIM], daca ma insel asta e.
Ryze_SICILIANU Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 (edited) Contra : - Fh slab - Nu cred ca ai mai fost in [AIM], daca ma insel asta e. Sunt Kruzzer , Kr0n1k , Daniel98 Edited December 15, 2015 by Ryze_SICILIANU
Beowulf Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Sunt Kruzzer , Kr0n1k , Daniel98 Nume folosite anterior: AgaToNN Esti dar data viitoare invata sa specifici in aplicatie . Respins.
Recommended Posts