Laurentiu Cebotari Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Laurentiu.Varsta:17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Pentru inceput, cum v-am spus si mai sus, ma numesc Laurentiu, mi se mai spune si Laur, am 17 ani, sunt o fire cu simtul umorului dezvoltat, dar cand trebuie, serioasa. Locatia(Oras):Bucuresti. Ce gen de muzica asculti?Muzica usoara, Hip-Hop, Rap. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Cream_Nivel :11.Nume folosite anterior:-Vechime pe server:1 an(am jucat pe red si blue)Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Am fost banat o data pentu amenintari flood, ma rog, glumeam dar fara post-hunteri, ce s-ar fi facut bugged-ul? Poza cu invitatie:http://imgur.com/yS2oivw Link cu faction history:Din pacate la moment nu merge panel-ul dar am doar The Russian Maffia, uninvite 3/3 FW(Neprezent war-uri), din pacate acum nu mai am asa mult timp de SAMP sa intru intr-o factiune pentru ca am teze, invatat, etc.Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Le specific dar sunt clanuri necunoscute pe server, Doctor's, Pixelilor etc, etc. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu.Ce alte jocuri mai joci?:Cs 1.6.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM:Din pacate nu prea cunosc playerii din acest clan dar ma inteleg bine cu OSULETZ. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10. Experienta DM [ ()/10]:10/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:Il dau pe privat daca e.De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din clan deoarece este unul din cele mai vechi, cunoscute clanuri de pe server, cu membri foarte respectati, dar liderul si co-liderul fac o treaba pe care nu orice om ar putea realiza. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu popularea lui, intrecem Young Republicans. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Bineinteles, ar fi o onoare.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Desigur.
Recommended Posts