Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Laurentiu.
Varsta:17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Pentru inceput, cum v-am spus si mai sus, ma numesc Laurentiu, mi se mai spune si Laur, am 17 ani, sunt o fire cu simtul umorului dezvoltat, dar cand trebuie, serioasa.

Locatia(Oras):Bucuresti.

Ce gen de muzica asculti?Muzica usoara, Hip-Hop, Rap.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Cream_
Nivel :11.
Nume folosite anterior:-
Vechime pe server:1 an(am jucat pe red si blue)
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Am fost banat o data pentu amenintari flood, ma rog, glumeam dar fara post-hunteri, ce s-ar fi facut bugged-ul?

Poza cu invitatie:http://imgur.com/yS2oivw

Link cu faction history:Din pacate la moment nu merge panel-ul dar am doar The Russian Maffia, uninvite 3/3 FW(Neprezent war-uri), din pacate acum nu mai am asa mult timp de SAMP sa intru intr-o factiune pentru ca am teze, invatat, etc.
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Le specific dar sunt clanuri necunoscute pe server, Doctor's, Pixelilor etc, etc.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu.
Ce alte jocuri mai joci?:Cs 1.6.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM:Din pacate nu prea cunosc playerii din acest clan dar ma inteleg bine cu OSULETZ.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10.

Experienta DM [ ()/10]:10/10.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:Il dau pe privat daca e.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din clan deoarece este unul din cele mai vechi, cunoscute clanuri de pe server, cu membri foarte respectati, dar liderul si co-liderul fac o treaba pe care nu orice om ar putea realiza.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu popularea lui, intrecem Young Republicans.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Bineinteles, ar fi o onoare.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Desigur.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.