RaMi. Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 (edited) Nume:RaMi Varsta:15 Autodescriere (~ 30 cuvinte):Potrivit prietenilor mei că sunt un tip serios, cu capul pe umeri matur, dar atunci când nu caterinca lipsește un simț al umorului. Când m-am cere situația este foarte dificilă și necesită mă ușor. Eu nu sunt un caracter gelos, aprecia valorile și sublinia cât de mult pot. Eu sunt genul de persoană care îi place să meargă pentru a termina mai întâi, nu abandonat cu totul. Sunt capabil de a lucra împreună, dar uneori lucrez pe cont propriu. S-ar putea lua în considerare diferiți știu, pentru că iubim pe vrăjmașii mei. Ei fac de până la momente când sunt jos, am o satisfacție totală, atunci când am umili pe dușmanii lor ridica deasupra. Gândirea logică Noi și analiza fiecare pas este de gând să facă. Sunt calm în orice situație, înainte de a lua o decizie importantă încă mai cred rece. Sincer, eu nu pot sta oameni care suferă de retardism filistini avansate și cei care nu sunt de acord cu mine când am off-topic. Locatia(Oras):dubai Ce gen de muzica asculti? Liniștit STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick :Rami Nivel :32 Nume folosite anterior:Rami Vechime pe server:1 ani Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):nu Poza cu invitatie: http://ge.tt/2EoTVFM2/v/0 Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/RAMi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):nu Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):da seraphim family si badboys si _007 lucky 13 Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):nu Ce alte jocuri mai joci?:league of legends Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Karim-delux-kelme-grasuxxx-reykon Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10 Experienta DM [ ()/10]:10/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:rami.obi De ce iti doresti sa faci parte din clan?:pentru că cel mai bun clan clan vreodată am văzut că este mai bine decât toate clan și membrii sunt regulile respect și toate sunt personal și sper să pot participa la acest clan mai bine pentru că le-a luat cele mai bune de membri din serverul Cum consideri ca poti ajuta clanul?:vreau sa incerc ajutor în tot Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:da Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?da Edited December 16, 2015 by RaMi.
Recommended Posts