Jump to content

Cerere - AIM - qPanda [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Andrei
Varsta: 14 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat de treaba, serios dar imi place sa fac si caterinca cand este cazul. Am cei 7 ani de acasa si imi place sa ajut. Imi place sa joc fotbal si sa ies cu prietenii.

Locatia(Oras): Craiova

Ce gen de muzica asculti? Ascult hip-hop, trap si uneori manele.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : qPanda
Nivel : 22
Nume folosite anterior: - 
Vechime pe server: 1 an
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am fost banat acum cam 10 luni pentru Auto-clicker.

Poza cu invitatie: Click

Link cu faction history: Click aici
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Morpheus si ThePain au fost/sunt suparati pe mine din ce am inteles pentru ca "ii credeam prosti" .

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, in AoW, .LegenD, Bk. ...

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, dupa 90 de zile prima data, din cauza lui ThePain si a lui Morpheus apoi fiindca nu ma mai simteam bine in clan, am decis sa iau o pauza pentru a se linistii apele.
Ce alte jocuri mai joci?: Momentan decat SAMP.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: OlandezuXD, AlexRazvy, Azte, Josepe. , GrasuXXX, Laurentiu si Euphoric.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10

Experienta DM [ ()/10]: 5/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype : andrew.andy11
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Vreau sa fac iar parte din acest clan deoarece este unul respectabil, serios, cu memberii care au cei 7 ani de acasa si stiu sa glumeasca si sa te faca sa te simti bine.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin seriozitate, activitate mea si prin orice este nevoie.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Il am deja.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.