KedoxADV Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: AndreiVarsta: 14 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat de treaba, serios dar imi place sa fac si caterinca cand este cazul. Am cei 7 ani de acasa si imi place sa ajut. Imi place sa joc fotbal si sa ies cu prietenii. Locatia(Oras): Craiova Ce gen de muzica asculti? Ascult hip-hop, trap si uneori manele. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : qPandaNivel : 22Nume folosite anterior: - Vechime pe server: 1 anAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am fost banat acum cam 10 luni pentru Auto-clicker. Poza cu invitatie: Click Link cu faction history: Click aiciAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Morpheus si ThePain au fost/sunt suparati pe mine din ce am inteles pentru ca "ii credeam prosti" . Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, in AoW, .LegenD, Bk. ... Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, dupa 90 de zile prima data, din cauza lui ThePain si a lui Morpheus apoi fiindca nu ma mai simteam bine in clan, am decis sa iau o pauza pentru a se linistii apele.Ce alte jocuri mai joci?: Momentan decat SAMP.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: OlandezuXD, AlexRazvy, Azte, Josepe. , GrasuXXX, Laurentiu si Euphoric. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10 Experienta DM [ ()/10]: 5/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype : andrew.andy11De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Vreau sa fac iar parte din acest clan deoarece este unul respectabil, serios, cu memberii care au cei 7 ani de acasa si stiu sa glumeasca si sa te faca sa te simti bine. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin seriozitate, activitate mea si prin orice este nevoie. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Il am deja.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.
Recommended Posts