Mithril Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: RemusVarsta: 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Remus, am 15 ani si sunt din Constanta. Sunt o fire sociabila, calma, respectuasa, caruia ii place sa cunoasca persoane noi. Imi fac prieteni repede si ii respect pe cei care sunt alaturi de mine. Locatia(Oras): Sunt din Constanta. Ce gen de muzica asculti?: De toate, dar nu Rock. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : MithrilNivel : 7.Nume folosite anterior: Am numele grubber pe blue: BlueVechime pe server: Joc pe acest server de aproximativ 2 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am fost niciodata banat. Poza cu invitatie: Aici Link cu faction history: Nu am avut cine stie ce FH, dar urmeaza..: FHAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut niciodata vreo altercatie cu vreun membru al acestui clan. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am fost in bVb si in BAWS. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost niciodata in clanul aim.Ce alte jocuri mai joci?: Ma mai joc Fifa si CS:GO.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Hippo. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 10/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype: marul.dincurteDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece, dupa parerea mea, este cel mai serios si cel mai activ clan de pe server. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitate si experienta de joc. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da, sunt de acord.
AndreW. Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Contacteaza un rank 6+ pentru a primii /cinvite
Recommended Posts