Jump to content

Cerere [AIM]- Belkovick. [Respins]

Recommended Posts

Posted (edited)

Nume: Florin
Varsta: Am 17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):
Locuiesc in orasul Suceava. Imi plac persoanele de incredere, de treaba si cu simtul umorului. Intotdeauna am incercat sa fac pe plac oamenilor si sa ma inteleg bine cu toti. Sunt calm in majoritatea timpului si imi place sa am o atitudine pozitiva mereu. Sunt un om responsabil pentru munca pe care o practic, ambitios, respectuos, amabil, glumet si matur cand vine vorba de seriozitate.

Locatia(Oras): Suceava.

Ce gen de muzica asculti? Nu am un gen de muzica preferat.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Belkovick.
Nivel : 22 
Nume folosite anterior: S3nZz0r.
Vechime pe server: 4 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut nici'odata ban.

Poza cu invitatie: https://imgur.com/022ynzP

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, ma inteleg bine cu majoritatea. 

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, in PHX. si clanul lui Kosovoy [ nu ii mai retin numele].

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost in clanul [AIM].
Ce alte jocuri mai joci?: CS:Go si nimic altceva.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Ma inteleg bine cu TRUEKOV si restul care se stiu ei.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10

Experienta DM [ ()/10]: 9/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: aimpreafin1
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa ma alatur clanului [AIM] deoarece este un clan cu un nume pe server si cu membri care au experienta necesara pentru a juca SA:MP.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nu consider eu asta, liderul o face.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

P.S: Scuze ca am facut cererea de pe alt cont dar uitucul de mine a reinstalat windosul si am uitat ID si parola de la forum. 

Nu am putut pune poza cu FH pentru ca panelul este inchis, dar cand revine voi pune linkul original.

Edited by ShooK.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.