King.Down Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Nickname: KherZ. Serverul pe care joci: M-am reapucat de serverul Green.buGGed.ro! De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Să zicem că s-a ivit o neplăcere atunci și a fost nevoit/obligat să renunț. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Funcția de lider. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Aici mă simt fericit și mă distrez făcând ceea ce fac. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Să-mi văd de treabă. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Vreau să reintru în Paramedic Department, acolo este toată munca mea. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 17 ani și locuiesc în Drobeta Turnu Severin. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt în clasa a XI-a, profil Economie. Ce alte jocuri joci?: - Ai altceva de adaugat?: Vă urez sărbători fericite și mulțumesc că mi-ați acordat puțin din timpul vostru, salut și bine v-am găsit. 1 Quote
KazemaruL Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Salutare KherZ! Te astept in Paramedic Department cu bratele deschise! :D Bine ai revenit. Quote
Alex Alin Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Welcome back. Pe hooke unde l-ai lasat ? :)) Quote
King.Down Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Welcome back. Pe hooke unde l-ai lasat ? :)) E pe drum și el. 1 Quote
Alex Alin Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 E pe drum și el. E ok, sper sa reveniti. Factiune paramedic nu mai e la fel, de cand tu si hooke a-ti plecat.. Quote
Yamakasi Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 (edited) Welcome back. Edited December 18, 2015 by Michaels Retired Quote
Recommended Posts