Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: DOTHEM

Serverul pe care ai jucat?: GREEN 

De ce ai ales sa te retragi?: Bun, ar fi urmatoarele lucruri: pica panel/forum in fiecare zi se incarca foarte greu link-urile, a fost spart de un tigan pe nume root daca nu stitati

pe blue a primit toti wanted cu motiv: root mondialu. Deci securitatea e 0.

Al 2 nu mai are farmec jocu.

Al 3 admini sunt praf, deci praf nu ii bag toti pe aceias oala, repesct admini din cluj si pe serkone si odin si ratto si cam atat, resti sunteti acolo sa faceti abonati pe yt.

Al 4 politisti frate, inteleg ca sunteti disperati de raport, dar e penibil eu daca ma duc la CNN sa dau un ad sunt oprit de vreo 5 politisti nu exagerez, si tot gasesc ei un motiv sa deie wanted.

Al 5. Vine noul an 2016, e o ocazie buna sa fac aleceva cu timpu liber.

Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?:  Nimic, a devenit monoton tot, sa schimbat tot de la servar pana la designeri, daca vrei sa iti faci un avatar ti-l inchide de 10 ori.

Update-uri de kkt.

Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?:  Nu mai joc sa:mp daca cumva o sa ma reapuc vreodata o voi face pe blue. Dar nu se va intampla.

Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?:  Au fost o gramada de oameni minunati cu care am ''colaborat'' si ne-am distrat ori cand as bea o bere cu ei si in real life deoarece sunt niste adevarati oamenii de aceea inca o sa mai vorbesc cu ei pe wapp si pe facebook  se stiu ei in principiu din clanul BAWS.

Ai altceva de adaugat?: Conducerea clanului BAWS o sa fie hotarata in scurt timp cine va fi liderul clanului.

Mai stau inca 2 zile in hitman sa il scot fara fp si sa vand contu.

Ramas bun baieti nu regret ca m-am jucat, a fost dragut si o experieta in materie de jocuri frumoasa.

Ramaneti cu bine !

Edited by DOTHEMBAWS
Posted

sal

Bafta si te asteptam inapoi cu bratele deschise. 

...

Bafta frate, te asteptam dinou pe sv

#BAWS POWER

Asa faci ba dotheme ?? 

Oricum bafta in continuare... Sper sa te reapuci.

Bafta, mane.

Baft nob, ms de ajutor cat am fost lider

Bafta.

Bafta ba! Ne-am mai certat noi, dar tot prieteni am ramas.  :wub:

Baftalos

Multumesc.

Posted

Nickname: DOTHEM

Serverul pe care ai jucat?: GREEN 

De ce ai ales sa te retragi?: Bun, ar fi urmatoarele lucruri: pica panel/forum in fiecare zi se incarca foarte greu link-urile, a fost spart de un tigan pe nume root daca nu stitati

pe blue a primit toti wanted cu motiv: root mondialu. Deci securitatea e 0.

Al 2 nu mai are farmec jocu.

Al 3 admini sunt praf, deci praf nu ii bag toti pe aceias oala, repesct admini din cluj si pe serkone si odin si ratto si cam atat, resti sunteti acolo sa faceti abonati pe yt.

Al 4 politisti frate, inteleg ca sunteti disperati de raport, dar e penibil eu daca ma duc la CNN sa dau un ad sunt oprit de vreo 5 politisti nu exagerez, si tot gasesc ei un motiv sa deie wanted.

Al 5. Vine noul an 2016, e o ocazie buna sa fac aleceva cu timpu liber.

Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?:  Nimic, a devenit monoton tot, sa schimbat tot de la servar pana la designeri, daca vrei sa iti faci un avatar ti-l inchide de 10 ori.

Update-uri de kkt.

Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?:  Nu mai joc sa:mp daca cumva o sa ma reapuc vreodata o voi face pe blue. Dar nu se va intampla.

Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?:  Au fost o gramada de oameni minunati cu care am ''colaborat'' si ne-am distrat ori cand as bea o bere cu ei si in real life deoarece sunt niste adevarati oamenii de aceea inca o sa mai vorbesc cu ei pe wapp si pe facebook  se stiu ei in principiu din clanul BAWS.

Ai altceva de adaugat?: Conducerea clanului BAWS o sa fie hotarata in scurt timp cine va fi liderul clanului.

Mai stau inca 2 zile in hitman sa il scot fara fp si sa vand contu.

Ramas bun baieti nu regret ca m-am jucat, a fost dragut si o experieta in materie de jocuri frumoasa.

Ramaneti cu bine !

Bafta, chiar daca ne-am inteles cum ne-am inteles....poate revi inapoi candva.

Posted

Ba ba ba, imi place ce ai scris acolo, bine zici. Noi mai tinem legatura si sa stii ca s-ar putea sa trec pe la Turda, iti scriu eu pe Skype daca e ceva. Asta ziceam si eu, sa vezi ce creste t*eg <3. Ai fost un mafiot bun nubule. Ti-am promis ca las lideru Vagos ca sa ai tu 28 days :**.