SiMa. Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: GabrielVarsta: 14 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o persoana careia ii plac noile provocari.Imi place lucrul in echipa, ma integrez rapid intr-un grup si fac tot posibilul sa le fac pe plac tuturor. Sunt calm in majoritatea timpului liber si inspir incredere celor din jurul meu.Pot spune ca sunt si glumet dar doar atunci cand este cazul. Locatia(Oras): Tg-Jiu Ce gen de muzica asculti? Toate genurile de muzica inafara de rock. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : EL2gabyNivel : 30Nume folosite anterior: - Vechime pe server: 2 ani aproximativ.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am fost odata banat pentru moduri ilegale in mafie. Poza cu invitatie: http://imgur.com/ef7rgFr Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/EL2gabyAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am nici-o altercatie cu vreun membru al clanului [AIM]. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, in LegenD, Sir, Blue, etc. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost in clan.Ce alte jocuri mai joci?: Cs 1.6Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: .DaN Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8.5/10 Experienta DM [ ()/10]: 7/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype : EL2gabyDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Vreau sa fac parte din clan deoarece am vazut ca este unul dintre cele mai cautate clanuri de pe server, am auzit ca membri sunt de treaba si am cativa prieteni care m-au indrumat sa aplic. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin seriozitatea mea si comportamentul meu. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.
Kosso.Cross Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Pro, fh cat de cat ok sper sa nu ma dezamagesc de tine.
Recommended Posts