CroCoz Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Nume:Olimpiu PacioneaVarsta:18 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte):Ma pot caracteriza ca fiind un baiat istet, cu capul pe umerii, descuracaret, ador munca in echipa, sunt o fire mai directa joc cu cartile pe fata, imi place sa fac glume doar cu cine imi permite, si intr-un final cu cei 7 ani de acasa ! Locatia(Oras): Locuiesc in Calarasi. Ce gen de muzica asculti? Nu am un gen de muzica favorita ! STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :OlimpiuNivel :13Nume folosite anterior: Nu am.Vechime pe server: De cand sa deschis, de pe data 15.05.2015.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am avut ban, din fericire. Poza cu invitatie:http://imgur.com/nUsrMrn Link cu faction history:http://greenpanel.bugged.ro/profile/OlimpiuAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am. Imi place sa imi fac prietenii noi. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da, am mai fost in clanurii incepatoare. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, din pacate.Ce alte jocuri mai joci?:Gta 5, CS:GO, si SA-MP.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Toti membri sunt respectosii. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10 Experienta DM [ ()/10]:9/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Nu am dar, o sa imi fac pe parcurs, daca este nevoie.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deosebit, deoare-ce prin acest clan ma regasesc. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Chiar nu stiu. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.
DEFUSED Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Ca sa nu fie CONTRA, fiindca n-ai factiune. Sorry.
satanaboss Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Ca sa nu fie CONTRA, fiindca n-ai factiune. Sorry.
TroJaNu4U Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Ca sa nu fie CONTRA, fiindca n-ai factiune. Sorry.
JeezADV Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Ca sa nu fie CONTRA, fiindca n-ai factiune. Sorry.
Recommended Posts