Jump to content

Aplicatie [AIM] Olimpiu [Respins]

Recommended Posts

Posted

Nume:Olimpiu Pacionea
Varsta:18 ani
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma pot caracteriza ca fiind un baiat istet, cu capul pe umerii, descuracaret, ador munca in echipa, sunt o fire mai directa joc cu cartile pe fata, imi place sa fac glume doar cu cine imi permite, si intr-un final cu cei 7 ani de acasa !

Locatia(Oras): Locuiesc in Calarasi.

Ce gen de muzica asculti? Nu am un gen de muzica favorita !

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Olimpiu
Nivel :13
Nume folosite anterior: Nu am.
Vechime pe server: De cand sa deschis, de pe data 15.05.2015.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am avut ban, din fericire.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/nUsrMrn

Link cu faction history:http://greenpanel.bugged.ro/profile/Olimpiu
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am. Imi place sa imi fac prietenii noi.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da, am mai fost in clanurii incepatoare.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, din pacate.
Ce alte jocuri mai joci?:Gta 5, CS:GO, si SA-MP.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Toti membri sunt respectosii.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10

Experienta DM [ ()/10]:9/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Nu am dar, o sa imi fac pe parcurs, daca este nevoie.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deosebit, deoare-ce prin acest clan ma regasesc. 

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Chiar nu stiu.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.