Blaskowski Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Nickname: Blaskowski Nick-uri anterioare: Nu am avut alt nickname. Ce vârsta ai?: Am vârsta de 18 ani. Din ce oraș ești?: Sunt din orașul Covasna. Poza cu invitația din joc de la un membru (obligatoriu): click (aici) Profilul de pe panel (link) : click (aici) Ai mai făcut parte din Young Republicans? Daca da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai făcut parte din acest clan, dar am făcut parte din Alliance care tot Zoko l-a condus. Ce hobby-uri ai: În fiecare zi ies in oraș cu câte o fată, prietenii [...]. În timpul liber mă plimb cu niște amici cu motoarele, de obicei off-road cu moto-cross, în rest joc sa-mp cu ceilanți amici, virtuali. De ce vrei să intri în clan: Doresc să intru în acest clan pentru ca este unul dintre cele mai respectate și serioase clanuri după servere cu membrii de treabă si maturi, probabl mai sunt 1-2 care dau dovadă de a fi copil, dar este un clan ok și serios.
easyw0w Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Nimic personal, dar, ”Pentru a aplica in clan aveti nevoie de minim rank 5 + 100 zile, rank 6/7 cu 50 de zile, helper sau admin.”
Blaskowski Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 Retrag. Atlii intra cu rank 2 aici si 10 ban-uri intra si atlii nu, si au fh si trecut mult mai ok. Salut tot clanul, imi pare rau ca am aplicat, nu mai aplic ... nu mai are rost.
RazZz. Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Cine e in clan si nu are minim lider / admin / helper? Respins.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.