Jump to content

[RESPINS] Cerere [R] - Blaskowski - x2 lider Los Vagos (26 & 25 zile), The Russian Mafia rank 5, 54 zile si News Reporters, rank 4, 61 de zile.

Blaskowski

Recommended Posts

Posted

Nickname: Blaskowski

Nick-uri anterioare: Nu am avut alt nickname.

Ce vârsta ai?: Am vârsta de 18 ani.

Din ce oraș ești?: Sunt din orașul Covasna.

Poza cu invitația din joc de la un membru (obligatoriu): click (aici)

Profilul de pe panel (link) : click (aici)

Ai mai făcut parte din Young Republicans? Daca da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai făcut parte din acest clan, dar am făcut parte din Alliance care tot Zoko l-a condus.

Ce hobby-uri ai: În fiecare zi ies in oraș cu câte o fată, prietenii [...]. În timpul liber mă plimb cu niște amici cu motoarele, de obicei off-road cu moto-cross, în rest joc sa-mp cu ceilanți amici, virtuali.

De ce vrei să intri în clan: Doresc să intru în acest clan pentru ca este unul dintre cele mai respectate și serioase clanuri după servere cu membrii de treabă si maturi, probabl mai sunt 1-2 care dau dovadă de a fi copil, dar este un clan ok și serios.

Posted

• 1z2qfv8.pngNimic personal, dar,

”Pentru a aplica in clan aveti nevoie de minim rank 5 + 100 zile, rank 6/7 cu 50 de zile, helper sau admin.”

Posted

Retrag. Atlii intra cu rank 2 aici si 10 ban-uri intra si atlii nu, si au fh si trecut mult mai ok.

Salut tot clanul, imi pare rau ca am aplicat, nu mai aplic ... nu mai are rost.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.