Iulian Gabriel Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Iulian.Varsta:14 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Iulian, sunt din Curtea de Arges judetul Arges si sunt o persoana prietenoasa, cu un simt al umorului destul de dezvoltat.Sunt un tip matur cu capul pe umeri si imi place sa-mi ajut aproapele.Sunt pasionat de culturism si fotbal.In timpul liber imi place sa joc SA:MP si sa ies cu prietenii.Lucrul in echipa este ceea ce ma caracterizeaza. Locatia(Oras):Curtea de Arges. Ce gen de muzica asculti?In general, manele. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Benki.Nivel :21.Nume folosite anterior:Nu am.Vechime pe server:Joc pe server de pe data de 15-05-2015.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Din nefericire, da.3/3 warn. Poza cu invitatie:http://imgur.com/kEFjAxz Link cu faction history:Nu este foarte bun, dar pe viitor il voi reface.Am acel uninvite pentru ca leaderul a schimbat sedinta cu 3 ore inainte si nu am putut fi prezent.http://greenpanel.bugged.ro/profile/BenkiAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):The Lyons. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu.Ce alte jocuri mai joci?:Nu ma mai joc altceva.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Cu Fonistik, AdriaN si IulyIDS. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10. Experienta DM [ ()/10]:8/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:Skype benki.iabgtDe ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din acest clan pentru ca are niste membrii de treaba, seriosi, cu care poti discuta si lucra in echipa.Este unul dintre cele mai renumite clanuri de pe server si asta face ca oricine sa-si doreasca sa faca parte din el. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Prin activitatea si seriozitatea mea dealungul timpului. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.
AndreW. Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Daca faceai 10 pro-uri iti acordam o sansa.
Recommended Posts