vladpn11 Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: vladpn11Varsta: 20 de ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Vlad, am 20 de ani si locuiesc in Piatra Neamt. Tocmai am terminat scoala si am decis sa mai stau un an acasa pana sa intru la facultate. Sunt serios, intelegator, de treaba si ma descurc in orice ce situatie, dorinta de autodepasire caracterizandu-ma cel mai bine. Locatia(Oras): Piatra Neamt. Ce gen de muzica asculti? De toate. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : vladpn11Nivel : 30Nume folosite anterior: -Vechime pe server: Joc de pe data de 31.8.2013.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Poza cu invitatie: http://cubeupload.com/im/nDgp7K.png Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/vladpn11Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am mai fost in clanul bVb, 95 de zile. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: Doar sa:mp.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu Anndrei. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 10/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: [email protected]De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca e cel mai popular de pe server. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cred ca il pot ajuta prin faptele mele, dovedind ca merit sa fac parte din acest clan si mentinandu-i reputatia. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server: Da. Edited December 17, 2015 by vladpn11
Hawky Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 FH cam slabut, dar iti dau un pro pentru vechimea pe care o ai pe sv (din 2013) si pentru cele 100 de zile in LVPD.
EDW1N Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 FH cat de cat, dar in dau PRO pentru vechime, 100 days in LVPD si pentru ca esti din Piatra Neamt, astept sa ne intalnim ;).
ReLoaD. Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Imi zici mie ca daca iti dau pro, imi dai free. stai chill mane ca nu-i nevoie de free-ul tau. Respins, va fi inchis de un moderator topicul.
Recommended Posts