Jump to content

Aplicatie - West Gangsters - Connery - Rank 5 LSPD, 1300 ore jucate[RESPINS]

Recommended Posts

Posted

Informaţii din viaţa reală

Nume: Ma numesc Calin.

Ce vârsta ai?: Am 17 ani.

Ce hobby-uri ai?: Fotbal, iesit cu prietenii.

Ce gen de muzică asculţi?: Orice.

Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Sunt o persoana prietenoasa care se integreaza cu usurinta in orice grup, sunt de treaba, intelegator, demn si cu simtul umorului bine dezvoltat. Urasc ura, cearta si minciuna, dar in schimb ador adevarul si relatile de amicitie cat mai bune. imi place sa muncesc mult si bine, cu simt de raspundere. Nu prea am ce sa zic despre mine, va las pe voi sa ma descoperiti.

Informaţii SA-MP

Nickname: Connery

Level: 35

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Cateva jail-uri de cand eram civil, doua warnuri luate in prostie.

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Connery

Poză cu invitaţia :

Ai mai facut parte din acest clan?: Nu.

Dacă da, de ce ai iesit?: - 

Ce planuri de viitor ai pe server?: Cat mai multe rank-uri 5 si de ce nu si helper.

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Pentru ca este un clan respectat din cate am vazut, este nou si eu vreau sa il incerc.

De ce vrei să faci parte din acest clan?:Deoarece are membrii seriosi.

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Fl0rin., Slowly4, AbsoluteZERO. Cu ceilalti sper sa ma inteleg la fel de bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.