Jump to content

Cerere - AIM- Iulian [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Iulian Ionuţ.
Varsta: Am 17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un tip cu bunul simţ, cu simţul umorului, şi foarte sociabil. Îmi place să învăţ lucruri noi, si să-mi fac prieteni noi. Sunt o fire optimistă, şi îmi place să cred că totul este posibil. Nu îmi place să mă bag aiurea în discuţii, si să comentez despre ceva ce nu cunosc. Sunt foarte respectuos şi foarte afectuos (până când cineva "mă calcă pe coadă").

Locatia(Oras): Curtea de Argeş.

Ce gen de muzica asculti? Toate genurile, inclusiv manele.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Iulian
Nivel : 57.
Nume folosite anterior: Nu am avut alte nickname-uri.
Vechime pe server: Joc de aproximativ 2 ani, mai exact din 08.12.2013.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am avut pentru 3/3 warn's.

Poza cu invitatie: Click.

Link cu faction history: Click.
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am stat în _007 170 de zile, şi în [A]lliance 100 de zile.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, doar mi-am dorit asta.
Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc altceva.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Eternal, Azte, StefanB.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: Pot spune 9/10.

Experienta DM [ ()/10]: Cred că 5/10.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: iulian.80.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: În primul rând că este cel mai renumit clan pe server, tag-ul este genial, şi cred că orice player de pe server şi-ar dorii să intre. Aici sunt doar playeri cu experienţă, cu care sper că o să mă înţeleg de minune, dacă o să fiu acceptat.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nu cred că pot ajuta cu ceva, deoarece nu am o funcţie importantă pe acest server, dar dacă o să fie nevoie de ceva, şi eu o să pot, desigur că o fac cu toată plăcerea.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Bineînţeles.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.