iTZYY Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Informaţii din viaţa reală Nume: Sebastian. Ce vârsta ai?: Am vârsta de 20 ani. Ce hobby-uri ai?: Sport-ul este hobby-ul meu. Ce gen de muzică asculţi?: RAP şi manele din când în când. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Salut! Mă numesc Sebastian, am vârsta de 20 de ani, mie îmi place fotbalul, sunt un băiat înalt, capabil de a lucra într-o echipă, îmi place să călătoresc, să petrec timpul cu prietenii adevărati şi în timpul liber să mă joc pe PC, având în vedere, tot cu prietenii mei. Informaţii SA-MP Nickname: KAPSu Level: 36 Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): În trecut, prin 2014 am primit un ban, motiv: 3/3 Warns şi un mute de 45 minute. Profilul de pe panel (link): bluepanel.bugged.ro/profile/KAPSu Poză cu invitaţia : http://imgur.com/JYf4WCD Ai mai facut parte din acest clan?: Nu, nu am mai făcut parte din acest clan. Dacă da, de ce ai iesit?: Nu am făcut parte. Ce planuri de viitor ai pe server?: Pe viitor aş vrea, după ce scap de Faction Punish să intru într-o factiune, să fac r5 şi să stau 200+ zile, poate pe viitor mi se va oferii o functie. De ce ai decis ăa aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Deoarece acest clan este exemplu pentru alte clan-uri, oare de ce nu am aplicat în alt clan? Pentru că nu îmi place alt clan, acesta este perfect pentru mine, am aici foarte multi prieteni. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Deoarece am aici foarte mulţi prieteni şi îmi place acest clan, sunt toţi membri uniti, ca o familie. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: DekkeN, KewL, Evans, Faraian, Student.
Mitzyx KLS Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Vot anulat. Nu mai da contra fara motiv. Edited December 17, 2015 by Evans
alexcrescut9 Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Pro, chiar daca aplicatia nu este asa reusita, iti acord o sansa. Edited December 17, 2015 by qDK.wG
MiHaiCR7 Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 CONTRA, ai un FH dezastruos, cu zeci de factiuni, in care nu ai stat mai mult de 5-6 zile!
CosminTwist Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Contra - fh-ul tau este dezastruos si nu imi inspira incredere.
Recommended Posts