AlinCatalin Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:AlinVarsta:15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt un tip calm, la locul meu, nu imi place sa ma amestec in certuri / conflicte daca nu am nici o legatura. Sunt un baiat mai timid, sa zic asa, scoti mai greu cuvinte de la mine ( nici eu nu stiu de ce sunt asa ). Si cam atat despre mine, nu prea imi place sa ma autodescriu. Locatia(Oras):Ploiesti. Ce gen de muzica asculti?Manele. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :SOLDADONivel :48.Nume folosite anterior:AlNVechime pe server:2 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, pentru 3/3 warns si fast-connect. Poza cu invitatie:http://imgur.com/VM53LGT Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/SOLDADOAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da in ZEW, .Si si _007. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am fost niciodata.Ce alte jocuri mai joci?:CS:GO si GTA V.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Cu freddy69 si Rubyn. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10 Experienta DM [ ()/10]:8/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:catalin.moldoveanu99 - skypeDe ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece am cativa prieteni in clan. Am auzit ca, chiar ai ce vorbi in acest clan si cu cine. Plus ca imi pot face prieteni noi. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Consider ca acest clan e ok asa cum este, nu prea are nevoie de ajutor. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur !!!Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da!
FrEeRuNiNnG Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Contra, i-ai furat contul lui starkov. Pizduliță uda Edited December 18, 2015 by AIM Beowulf
Beowulf Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Contra, i-ai furat contul lui starkov. Pizduliță uda nu mai faci parte din clanul asta, nu inteleg de ce votezi, data viitoare primesti report si warn. fara off topic, mai las putin sa se voteze.
EDW1N Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 PRO Iar yelawolf, nu e respins, are doar 2 contra pana acum, mai are nevoie de un PRO si intra, asa ca lasa suferinta. 1
ReLoaD. Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 PRO Iar yelawolf, nu e respins, are doar 2 contra pana acum, mai are nevoie de un PRO si intra, asa ca lasa suferinta. E co-lider, stie mai bine de ce vrea sa-l respinsa. Respins.
Recommended Posts