winuletz Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Radu Paul.Varsta: Am 18 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Nu prea imi place sa ma caracterizez, dar daca e nevoie o sa fac o mica exceptie. Ma numesc Paul si am 18 ani, sunt un baiat activ, serios, generos, capabil, ascultator, imi place foarte mult sa incerc lucruri noi, sunt foarte respectuos, imi place sa imi ajut prieteni / colegi, sunt glumet atunci cand este cazul, imi place sa disting atmosfera, imi place sa spun lucrurilor pe nume, sunt foarte descurcaret indiferent de situatie, sunt matur, am cei 7 ani de acasa, imi place sa spun lucrurilor pe nume, urasc certurile, sunt modest, am un limbaj corect gramatical si demn de aceasta factiune care din punctul meu de vedere merita toata atentia mea. Locatia(Oras): Sunt din localitatea Balotesti. Ce gen de muzica asculti?: Pop. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Sweetw0wNivel : Am level 17.Nume folosite anterior: Nu am mai avut.Vechime pe server: Din data de 2015-06-16 joc pe green.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut. Poza cu invitatie: http://imgur.com/uRtTATh Link cu faction history: http://greenpanel.bugged.ro/profile/Sweetw0wAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am avut vreo altercatie cu vrun membru. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am mai fost la inceput cand sa deschis serverul in clanul ZEW. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc din cand in cand Formula 1.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu TheSpite. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: Am experienta in SA:MP de (9) / (10). Experienta DM [ ()/10]: Am (6) / (10) pe cops, iar pe civil am (0) / (10). CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype - kinnnder10.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa intru in clan, deoarece este un clan important pe server, in care multi ar vrea sa intre si imi place cum este structurat si din ce fel de membrii este compus. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider ca pot ajuta clanul prin activitatea mea pe server, prin promovarea lui si nu in cele din urma prin comportamentul meu adecvat. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.
LuciQue Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Esti un milog care face post din orice, CONTRA cu toata inima!
DEFUSED Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 (edited) Hmm, eu te stiu de prin doua mafii si n-am avut treaba cu tine, erai de treaba. Edited December 17, 2015 by defused.AIM 1
Lauuuuur. Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Hmm, eu te stiu de prin doua mafii si n-am avut treaba cu tine, erai de treaba.
Recommended Posts