Yo Danutzu Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Nume: Daniel Petrut Varsta: 15 ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat glumet, imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni. Imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum se zice in popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca relizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa. Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu, sunt destule de spus, da o sa mai spun si eu cateva lucruri despre mine. O sa incep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale si optimist. Nu incerc sa par nimic din ceea ce nu sunt. Pe final as vrea sa spun ca am o memorie cam "anormala" deoarece tin minte si cele mai neinteresante lucruri, care probabil mi le-as aminti si peste 5 ani. Locatia(Oras): Videle. Ce gen de muzica asculti?: manele . STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : Danidistroed Nivel : 33 Nume folosite anterior: THe_Kick Vechime pe server: Un an jumate. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): 3/3 warns Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/3NBzAZD.png Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/danidistroed Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am mai fost in [FTW] si [bVb]. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost. Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc si Counter-Strike Global Offensive. Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Nu este un anumit membru cu care sa ma inteleg mult mai bine. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 9/10
Beowulf Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Ai fost deja acceptat. unde a fost deja acceptat?
Krugger.Capone Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 DOAMNE CUM SA-L BAGATI PE ASTA IN AIM, TREZITI-VA BA RATATILOR, DOAMNEEEEE E O SUFERINTA PE BURTA GOALA
Beowulf Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 MODEL DE APLICATIE:INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Varsta:Autodescriere (~ 30 cuvinte): Locatia(Oras): Ce gen de muzica asculti? STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Nivel :Nume folosite anterior:Vechime pe server:Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Poza cu invitatie: Link cu faction history:Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Ce alte jocuri mai joci?:Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Experienta SA-MP [ () / 10 ]: Experienta DM [ ()/10]: CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? asa arata un model de aplicatie, nu porcaria aia ce e acolo aruncata, respins !
Recommended Posts