Jump to content

Aplicaţie - West Gangsters - CraZzZy - Rank 5 SI SF, 1210 ore jucate.[RESPINS]

Recommended Posts

Posted (edited)

Informaţii din viaţa reală

Nume: Mihai

Ce vârsta ai?: Am 18  ani.

Ce hobby-uri ai?: Handbal, ciclism, SA-MP.

Ce gen de muzică asculţi?: Toate genurile de muzică.

Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Sunt o persoană foarte sociabilă, amuzantă, increzătoare, sinceră, puternică, ambitioasă, si plină de energie. Sunt mereu in căutare de noi prieteni, noi aventuri, noi experienţe, si trăiasc viata pe deplin, bucurându-mă de fiecare clipă. Îmi petrec foarte mult timp in faţa calculatorului, deoarece sunt un pasionat inrăit, dar cu toate acestea, imi organizez timpul asa de bine, încat pot desfasura orice activitate imi propun, printre care ieşitul cu prieteni pe parcursul zilei sau seara in functie de orarul fiecăruia.

Informaţii SA-MP

Nickname: CraZzZy

Level: 38

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Am avut doar un jail.

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/CraZzZy

Poză cu invitaţia :  http://imgur.com/o8h7QXF

Ai mai facut parte din acest clan?: Nu.

Dacă da, de ce ai iesit?: Nu am mai făcut parte.

Ce planuri de viitor ai pe server?: Mă gândesc la helper sau la lider, depinde cum voi juca.

De ce ai decis ăa aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Pentru că in acest clan găsesc persoane cu care mă pot inţelege, de încredere.

De ce vrei să faci parte din acest clan?: Îmi place sa încerc ceva nou si consider că acesta este un clan potrivit pentru ceea ce caut, şi anume, prieteni pe care mă pot baza.

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: DrinkVodka, qDK,  StuDent.

Edited by CraZzZy
  • Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.