Jump to content

Cerere AIM - LEGiON. [Respins]


legion come 1v1
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Cristi.
Varsta: 18 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat simplu care stie ce vrea de la viata si incerc lucruri noi tot timpul, sunt glumet si am simtul umorului dezvoltat. Sunt o fire optimista, stiu ce vreau de la viata, imi place sa-mi fac prieteni noi si sa cunosc oameni mereu, imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta pe mine, cred ca am din toate cate ceva, inainte sa reactionez ma gandesc de doua ori inainte, dar ca orice alt om am si defecte.

Locatia(Oras): Pitesti.

Ce gen de muzica asculti? Manele.

 STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : LEGiON.
Nivel : 23.
Nume folosite anterior: Contul AlexP [spart].
Vechime pe server: In jur de 2 ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da am primit cand eram civil si nu prea stiam samp, reason: 3/3 warns, Dissconect on admin request, Necooperare admin si atat cred.

Poza cu invitatie:  http://imgur.com/zub4lBG

Link cu faction history:   http://bluepanel.bugged.ro/profile/LegioN.
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am. Chiar ma inteleg bine.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am fost in multe clanuri. Nu prea mi le aduc aminte pe toate: z0r[], Corleone, [13], uB si multe altele.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): De cand am eu contul, nu am fost in AIM. Tin sa spun ca nu a fost contul meu de la inceput.
Ce alte jocuri mai joci?: Countre Strike 1.6.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: HihgTeck, DiSTER,  KalashiniKOV, ZOTHA. .Dan, Griphook.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10.

Experienta DM [ ()/10]: 8/10.


 

CONTACT/ETC.:


Contact skype/yahoo messenger: skype '' xxcristi_classxx1997''.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa intru in acest clan minunat, deoarece este, dupa parerea mea cel mai frumos clan si cel mai depret. Consider ca, chiar daca nu a avut o perioada mai buna (deschiderea clanului [47]) tot este pe primul loc.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu experienta mea in samp, activitatea mea si seriosizatea.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur, acesta o sa fie printre primele lucruri pe care o sa-l fac daca o sa am norocul sa intru in aceasta familie.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur ca sunt.

Edited by LEGiON. FIOROSU
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.