Jump to content

Aplicatie - West Gangsters - ROBiSPP - Rank 5 Taxi Los Santos si News Reporters. [RESPINS]


RobiRey
 Share

Recommended Posts

Informaţii din viaţa reală:

 

Nume:  Robert i. Andrei.

Ce vârsta ai?: Am frumoasa varsta de 18 ani.

Ce hobby-uri ai?: Sa-mp, fotbal si iesitul cu prietenii.

Ce gen de muzică asculţi?: Ascult mai toate genurile de muzica.

Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Niciodată nu mi-a plăcut să mă descriu. Pur şi simplu nu ştiu ce să zic, deşi ar fi atât de multe lucruri de spus despre mine. Ma numesc Robert, am cei 7 ani de acasa, imi place munca in echipa, sa ajut lumea si sa o impresionez cu munca depusa. Sunt mereu optimist si foarte activ.

 

Informaţii SA-MP:

 

Nickname: ROBiSPP.

Level: 80.

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Ban pentru 3/3 warn, Ban pentru afaceri interzise, Ban afacere cu clanul si jail pentru DM.

Profilul de pe panel (link):

Poză cu invitaţia :

 GycRA6v.png

Ai mai facut parte din acest clan?: Nu.

Dacă da, de ce ai iesit?: /.

Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa detin functia de helper si dupa totul va veni de la sine.

De ce ai decis ăa aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Deoarece este un clan respectat, cu membri seriosi si cunoscuti de mine. Doresc sa fac parte din acest clan deoarece m-am saturat de alte clanuri la care intri si dai un simplu ''Salut'' si nu ti se raspunde pentru ca nu ai functie buna pe server.

De ce vrei să faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan bun, imi doresc sa fiu alaturi de grupul meu de prietenii care se afla in acest clan.

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Pai: Evans, Heroina,Dimy, Eden, Student, Markowitz, Phenomen, Faraian, CyberOptics, Drakus, Joe., iAndrei, Translucid, Sweetie, Absolute si alti.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.