Jump to content

Cerere [AIM] Splash04 [Respins]


Splash04
 Share

Recommended Posts

Nume:Laurentiu Raul.
Varsta:Varsta mea este de 17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Salut! Eu sunt Raul, sunt din Arad, am 17 ani si imi place foarte mult sa-mi petrec timpul afara si la calculator cu prietenii. Eu sunt un tip caruia ii plac foarte mult catelasii si pisicile. Eu, cand o sa fiu mare, vreau sa devin medic veterinar si sa ajut foarte multe animalute la o inca o sansa la viata. Sunt un tip caruia ii place foarte mult sa iasa afara cu prietenii la un meci de fotbal si dupa aceea sa mearga tot cu prietenii la o bere. In doar trei cuvinte m-as descrie asa: Nu ma autodescriu! Va las pe voi sa-mi descoperiti toate abilitatile si dezablitiatile. In concluzie asta sunt eu, daca nu va place de mine nu ma bagati in seama.

Locatia(Oras): Arad.

Ce gen de muzica asculti?Manele.

 

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Splash04
Nivel :27, mai putin si fac 28.
Nume folosite anterior:Nu am nume folosite anterior, dar fratele meu s-a jucat pe acest nick si a decis sa mi-l lase mie.
Vechime pe server: Pe acest server am o vechime aproximativa de 1 an si 3 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, da am avut, de 2 ori. Ultima data pentru crash test TW si acumulare,din pacate, 3/3 warns.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/62BCDUQ

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Splash04
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Da, da am. Cu anumitul Josepe care mi-a dat un FW mai de mult pe drept si m-am enervat si m-am certat cu el, dar na, stiti si voi cum e sa luati primul FW.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da, da am mai fost, acelea fiind: bvb, RIP, VIP, FTW, KT si Si.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost in el.
Ce alte jocuri mai joci?:Nu mai joc alte jocuri, sampul este singurul joc pe care-l joc.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Cu ZOTHA, STARKHOV.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:As zice ca 8/10.

Experienta DM [ ()/10]:Nu fac dm, dar pe politisti am , sa zic, 5/10.

 

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:costea.dan7
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Eu doresc sa fac parte din clan deoarece am multi prieteni in el si desigur, vreau sa ma fac cunoscut si sa-mi fac prieteni noi.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Nu stiu cu ce-l pot ajuta, dar daca mi se va cere ajutor si are legatura cu clanul , il voi ajuta! Fi-ti siguri de asta.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da, da sunt de acord.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.

 
 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.