boyzilli Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Astept toti membrii din 47 sa si apere seful lor, Haideti sa vedem cati il sustin pe Pierdu Asiimov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M o r p h i n e Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 tot valoare avem, mz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyzilli Posted December 26, 2015 Author Share Posted December 26, 2015 Haideti, cat mai multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazaard Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Haideti, cat mai multi. N-are nimeni nimic cu tine, dar esti lesinat rau, ' ai castigat ', trebuie sa te lauzi pe un forum unde nu cunosti pe nimeni in realitate? Presupun ca faci chestia asta pentru ca n-ai prieteni. Mehhhhhhhhhhhhh, e un joc, crezi ca rezolvi ceva? :)) Nu uita ca in LV e ballas care da de pamant cu tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny47 Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 ar fi pacat sa te duci pe p*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyzilli Posted December 26, 2015 Author Share Posted December 26, 2015 N-are nimeni nimic cu tine, dar esti lesinat rau, ' ai castigat ', trebuie sa te lauzi pe un forum unde nu cunosti pe nimeni in realitate? Presupun ca faci chestia asta pentru ca n-ai prieteni. Mehhhhhhhhhhhhh, e un joc, crezi ca rezolvi ceva? :)) Nu uita ca in LV e ballas care da de pamant cu tine. ar fi pacat sa te duci pe p*** Cat mai multi, haideti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny47 Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 " sa isi apere seful lor " uiti cum sufereai acum cateva luni pe wapp ? ma rog e un joc tu ai pierdut bani el o functie Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyzilli Posted December 27, 2015 Author Share Posted December 27, 2015 " sa isi apere seful lor " uiti cum sufereai acum cateva luni pe wapp ? ma rog e un joc tu ai pierdut bani el o functie Nici nu cunosti situatia dar vi si comentezi aici :)) Eu nu am pierdut nici un ban, trade-ul a fost anulat. Mi-am luat asiimov-ul inapoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLESEN Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 sunt un smecher Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyzilli Posted December 27, 2015 Author Share Posted December 27, 2015 sunt un smecher Esti un smecher dar azi pe wapp ai plans putin ca Ai pierdut asiimov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evander Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Eu nu prea am inteles? Ce ai castigat? Ce a pierdut si de ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyzilli Posted December 27, 2015 Author Share Posted December 27, 2015 Eu nu prea am inteles? Ce ai castigat? Ce a pierdut si de ce? Au înteles cei care trebuia sa înţeleagă. Pierdut Asiimov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1ce Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 dai dovada de imaturitate prin postul asta. Bravo, i-ai scos adminul, esti cineva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morpheus. Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 am iesit din 47 degeaba ca credeam ca am fost nob si ca sile a pierdut tot pentru mine, stai chill, BRIGADA NEAGRA BALLAS NUMARU' 1 RAMANE IN LV IN HQ TE BAG FETITO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLESEN Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 am iesit din 47 degeaba ca credeam ca am fost nob si ca sile a pierdut tot pentru mine, stai chill, BRIGADA NEAGRA BALLAS NUMARU' 1 RAMANE IN LV IN HQ TE BAG FETITO daca o sa fie lider Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyzilli Posted December 27, 2015 Author Share Posted December 27, 2015 daca o sa fie lider Vedem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIKE Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khristen Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) vai de kuku tau Boyzili, ce-ai rezolvat ca i-ai scos adminul ?? Cand il pupai in cur sa te bage in 47 cum iera ? E DOAR UN JOC MA ! FRATE VOI TRAITI INTR-UN JOC, MAI IESI SI TU PE AFARA NICI CERUL NU MAI STII CUM ARATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyzilli Posted December 27, 2015 Author Share Posted December 27, 2015 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) vai de kuku tau Boyzili, ce-ai rezolvat ca i-ai scos adminul ?? Cand il pupai in cur sa te bage in 47 cum iera ? E DOAR UN JOC MA ! FRATE VOI TRAITI INTR-UN JOC, MAI IESI SI TU PE AFARA NICI CERUL NU MAI STII CUM ARATA Stiu ca e albastru, atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Myhay3 Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Eu nu va inteleg pe niciunu, boyzilli ai luat lider pe pile pentru un asimov pe CS:GO iar silesen este un PRO*T ca a acceptat tradeul, si din cauza asta el a pierdut adminul care dupa parerea mea eu zic ca a meritat-o. ( Si cica SILESEN mai sus zice: Sunt jmecher... Nu esti jmecher nepoate esti un PR*ST ca ai acceptat ) In fine mai nou acuma vin toti anonimii care au auvt lider in FH, iar dupa numai /quitgroup si ia 2x lider, nu vreau sa mai comentez mult dar sunteti amandoi niste Fra*eri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyzilli Posted December 27, 2015 Author Share Posted December 27, 2015 Eu nu va inteleg pe niciunu, boyzilli ai luat lider pe pile pentru un asimov pe CS:GO iar silesen este un PRO*T ca a acceptat tradeul, si din cauza asta el a pierdut adminul care dupa parerea mea eu zic ca a meritat-o. ( Si cica SILESEN mai sus zice: Sunt jmecher... Nu esti jmecher nepoate esti un PR*ST ca ai acceptat ) In fine mai nou acuma vin toti anonimii care au auvt lider in FH, iar dupa numai /quitgroup si ia 2x lider, nu vreau sa mai comentez mult dar sunteti amandoi niste Fra*eri. Pierdut Asiimov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Eu nu va inteleg pe niciunu, boyzilli ai luat lider pe pile pentru un asimov pe CS:GO iar silesen este un PRO*T ca a acceptat tradeul, si din cauza asta el a pierdut adminul care dupa parerea mea eu zic ca a meritat-o. ( Si cica SILESEN mai sus zice: Sunt jmecher... Nu esti jmecher nepoate esti un PR*ST ca ai acceptat ) In fine mai nou acuma vin toti anonimii care au auvt lider in FH, iar dupa numai /quitgroup si ia 2x lider, nu vreau sa mai comentez mult dar sunteti amandoi niste Fra*eri. se vede-n plm ca traiesti din samp. din csgo macar iei bani ceva, din samp iei bani? nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.