Gabriel.buGGed Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Nu am știut unde să deschid mai exact acest topic, și am făcut-o aici, deci, vreau și eu următoarele detalii: - Cum pot elimina „cercul” hărții. Poză: Și vreau și eu un mod ca să pot schimba culoarea străzilor, adică din gri să le fac roșii, sau galbene, de exemplu, mersi mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DantesBAWS Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 (edited) Ca să elimini acel cerc ai nevoie de un radardisc pătrat, caută pe google: ”Download radardisc pătrat”.Ca să-ți schimbi culoarea străzii, ai nevoie de un mod de hartă, găsești ușor pe google: ”Download hartă faină”.Succes ! Edited December 27, 2015 by AIM Dantes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel.buGGed Posted December 27, 2015 Author Share Posted December 27, 2015 Ca să elimini acel cerc ai nevoie de un radardisc pătrat, caută pe google: ”Download radardisc pătrat”. Ca să-ți schimbi culoarea străzii, ai nevoie de un mod de hartă, găsești ușor pe google: ”Download hartă faină”. Succes ! Am făcut și asta.. Eu vreau să-mi păstrez hud-ul meu (după cum am mai precizat), și m-am gândit că cineva-mi poate „repara” această problemă. Faza cu străzile, deci.. nu e chiar așa, cauți „alandala” și vezi Doamne, găsești ce cauți. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DantesBAWS Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Am făcut și asta.. Eu vreau să-mi păstrez hud-ul meu (după cum am mai precizat), și m-am gândit că cineva-mi poate „repara” această problemă. Faza cu străzile, deci.. nu e chiar așa, cauți „alandala” și vezi Doamne, găsești ce cauți. Bagă hud.txd pe un site și dă-mi să-l descarc ca să îți repar radardiscul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel.buGGed Posted December 28, 2015 Author Share Posted December 28, 2015 Bagă hud.txd pe un site și dă-mi să-l descarc ca să îți repar radardiscul. CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitzu Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Idk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts