Jump to content

Aplicatie - TG - Don.Vito [Respins]


Coso-
 Share

Recommended Posts

Informaţii despre viata reală:


 


» Nume: Bogdan. 


» Vârstă: 15 ani.


» Autodescriere (minim 30 de cuvinte): Ma numesc Bogdan, am varsta de 15 si sunt din judetul Neamt, comuna Vinatori-Neamt, elev in clasa a IX - a. Sunt un baiat istet, glumet caruia ii place sa cunoasca presoane noi, sa se imprieteneasca repede. Imi place tot ceea ce tine de IT, calculatoare, etc. Imi plac jocurile pe calculator, dar nu traiesc in joc. In prezent urmez o scoala sperand ca pe viitor sa ajung ceea ce-mi doresc. Imi place sa-mi traiesc viata, sa fiu un om integru, asta inseamna sa ai discernamant. Ma integrez repede intr-un colectiv, daca ma simt acceptat si respectat de membrii acestuia, sunt genul de baiat timid la inceput. Imi place sa ma simt ca acasa peste tot pe unde merg, dar in anumite limite. Cam atat despre mine, sunt multe alte lucruri pe care nu le pot scrie aici.


» Localitate/ oraş: Vinatori-Neamt.


» Ce iti place să faci in timpul liber?: Sa joc SA:MP, sa ies in oras cu prietenii si sa descopar chestii noi.


 


Statistici online:


 


» Nickname: Don.Vito


» Nivel: 30.


» Nume folosite anterior: N-am avut.


»Vechime pe server: 9 luni.


»Ai fost vreodată banat? (Dacă da, pentru ce?): Da, o data pentru "Ascundere moduri/programe (TW)" si inca o data pentru "Modificare chatlog", dar al doilea s-a dovedit a fi o greseala a adminului.


»Ai detinut o functie pe server? (lider, helper, admin): Nu, inca nu.


»Poză cu invitaţia: Invite


»Link cu faction history: FH


»Ai vreo neînţelegere cu un membru care aparţine clanului Taylor?: Nu.


»Ai mai fost în alte clanuri? (Dacă da, specifică-le): In Phalanx, [bVb], in Corleone Familly (rank 6), in [N] (rank 6) si in multe altele.


»Te înţelegi bine cu cineva la momentul actual din clan?: Da.


 


Contact:


 


» Adresă de Yahoo Messenger / Skype: bog.dan141


»De ce iţi doresti sa faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan organizat, deoarece liderul acestuia este un admin responsabil, membrii actuali sunt OK din punct de vedere al bunului simt deoarece n-am avut niciodata vreo neintelegere cu ei.


»Esti constient că dacă nu vei adauga tag-ul clanului pe forum vei fi demis din clan? (Exemplu: TG.Yelawolf/ Yelawolf Taylor): Desigur.


»Esti constient ca dacă nu vei adauga tag-ul clanului pe joc vei fi demis din clan?: Da.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.