Jump to content

Cerere - AIM - Florin_Salam [Acceptat]


F L O R I N   S A L A M
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Florin.
Varsta:17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):
Mă numesc Florin, locuiesc in orasul Slobozia judetul Ialomita. Sunt un băiat de treabă, cu capul pe urmeri, respect pe cine mă respectă, imi place să glumesc, bineînţeles in limita bunului simţ, imi place să îmi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni. Îmi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum se zice in popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa. Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu, sunt destule de spus, dar o sa mai spun si eu cateva lucruri despre mine. O sa incep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale. Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Imi plac obiectele mici, dar cu un mare impact emotional. Nu incerc sa par nimic din ceea ce nu sunt. Desi ma supar uneori repede, iert usor, nu stau mult suparat. Pe final, as vrea sa spun ca am o memorie cam "anormala", deoarece tin minte si cele mai neinteresante lucruri, care probabil mi le-as aminti si peste 5 ani. Seriozitatea ma defineste, sunt un baiat foarte respectuos, inteleg repede, ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor, hobby-urile mele sunt SA:MP si fotball. Sunt o fire energica, in continua cautare de senzatii noi. Ma imprietensc foarte repede cu oamenii, imi place sa socializez si sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimba radical. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la fotbal, sa ma plimb sau sa ma joc la PC.

Locatia(Oras): Slobozia, Ialomita.

Ce gen de muzica asculti?Manele/Lautareasca.

 STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Florin_Salam
Nivel :34
Nume folosite anterior:N-am.
Vechime pe server:220 days.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, am luat in ceva pe familia lu zoko si la tot clanu [R] (nimic important)

Poza cu invitatie:http://imgur.com/Z3De28q

Link cu faction history:http://greenpanel.bugged.ro/profile/Florin_Salam
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Am fost in [R] in [sS] in King.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da am mai fost, dar am iesit deoarece nu le convenea la niste membri manelele.
Ce alte jocuri mai joci?: Nimic.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Kratos.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10

Experienta DM [ ()/10]:11


 

CONTACT/ETC.:


Contact skype/yahoo messenger:florinsalam50
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deorece este un clan de valorosi.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin experienta mea.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.

 
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.