Jump to content

Cerere AIM GTA_FAN [Respins]


GTA_FAN
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Leo
Varsta: 15 ani
Autodescriere (~ 30 cuvinte):
In primul rând vreau să spun că mă numesc Leo și sunt din Republica Moldova. Sunt un băiat glumeț, îmi place să-mi fac prieteni noi și să cunosc oameni mereu, îmi plac foarte mult jocurile și îi respect pe cei din jurul meu chiar dacă ei nu mă respecta la fel de mult, cred că am din toate câte ceva, asta înseamnă că sunt un om integru și știu ce vreau de la viață, să reacționez ca atare atunci când trebuie înseamnând că ai discernământ și nu lași pe nimeni să te calce în picioare, dar ca orice om am și mici defecte de care nu mă pot debarasa de ele cât aș încerca tratez ca atare fiecare amănunt, chiar dacă realizez că nu e bine să mă enervez din orice fleac, dar asta e firea mea și totuși mă bucur că sunt așa. Sunt destule de spus despre mine și vă voi spune doar câteva lucruri. O sa incep cu faptul că sunt o persoană normală, cu preocupări normale. Gândesc mereu pozitiv și mă consider o persoana norocoasa. Deși mă supăr uneori repede, iert ușor. Pe sfârșit aș vrea să spun că am o memorie cam "anormală", deoarece țin minte și cele mai neinteresante lucruri, care probabil mi le-aș aminti și peste 2 ani. Seriozitatea mă definește în cea mai mare parte.. sunt un băiat foarte respectuos, înțeleg repede, ascult de catre superiorii mei, perseverent, silitor, hobby-urile mele sunt: SA:MP-ul, Photoshop-ul, vizionatul de filme / seriale, plimbatul cu bicicleta și fotbalul. Sunt o fire destul de energică. Îmi place să socializez și să mă distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimbă imediat. Timpul liber mi-l petrec ieșind cu prietenii la fotbal, să exersez cat mai mult in "arta" Photoshop-ului, să mă plimb și nu în cele din urmă să mă joc pe PC.

Locatia(Oras): Republica Moldova

Ce gen de muzica asculti? Electro-House, Dublstep, Trap, Future Bass.

 STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : GTA_FAN
Nivel :32 (am 500 rp daca trebuie dau /buylevel)
Nume folosite anterior: -
Vechime pe server: 7 luni
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, doar un warn.

Poza cu invitatie: - 

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/GTA_FAN
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, n-am

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am mai fost in Bk. (Rank 6) Sir. (Rank 6) si [bVb] (rank 2)

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, n-am fost.
Ce alte jocuri mai joci?: Doar SA:MP.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Nu am un anumit jucator cu care ma inteleg sau nu. Dar gasesc limba comuna cu toti.

Explibmaerienta SA-MP [ () / 10 ]: -

Experienta DM [ ()/10]: -


 

CONTACT/ETC.:


Contact skype/yahoo messenger: 000GAMER000
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este cel mai bun si organizat clan.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu multe lucruri.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

 
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.