vali30201 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Nume:k4clashVarsta:15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Locuiesc in Constanta , ma pot caracteriza ca fiind un baiat sincer , simpatic , emotiv , serios si glumet , desigur in limita bunului simt . Imi place munca in echipa , imi place in general sa fiu activ in comunitatiile pe care imi petrec timpul. Locatia(Oras):Constanta. Ce gen de muzica asculti? Toate tipurile de muzica . STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :k4clash Nivel :20Nume folosite anterior:FLORIN_TWISTVechime pe server:3 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu mai stiu sigur dar cred ca 3/3 warns. Poza cu invitatie:http://imgur.com/mITtcgu Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/K4cLaShAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu , nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):18th , legend etc. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am fost.Ce alte jocuri mai joci?:Cs.GoCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Pici , Kalasnikov si cu multi altii. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10 Experienta DM [ ()/10]:10/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:vali30201De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Pentru ca este un clan foarte bine organizat si am foarte multi prieteni aici. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Prin activitate , seriozitate si prin buna organizare pe care o am. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DantesBAWS Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Neutru, puține ore jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[AIM]ElJefeNewLighT Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Contra, nu imi place FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rzva Xtr Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Contra ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELiRiC CTC Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Neutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
KedoxADV Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Contra, FH + lvl, ore jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gheorghe-Hagi Mitroi Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Contra - dai /quitgroup in loc de /quitclan....pff!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zanottiSr Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Contra, nu imi place FH. Contra FH slabut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiCi Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts