Luci13 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 (edited) Informaţii despre viata reală: » Nume: Lucian Gabriel » Vârstă: 15 ani » Autodescriere (minim 30 de cuvinte): Niciodata nu mi-au placut descrierile... poate pentru ca nu sunt bun la ele sau... pur si simplu n-am talent la descrieri ca unii, dar voi incerca. Sunt un baiat matur, de treba, cu cei 7 ani de acasa cu care poti purta mereu o discutie serioasa dar cu care poti face putina caterinca ca sa-i spun asa. Imi place sa ascult muzica... nu stiu cum sa-i spun.. muzica care de exemplu este pe Radio PRO FM. Uneori mai ascult si o manea. Doar cand este o melodie buna . Am un hobby pentru fotografie, dar si o pasiune mai ciudata... dobandita de mic copil. Ma simseam cel mai bine si uitam de toate relele cand faceam ce-mi place . Cam atat am putut spune despre mine. Nu am scris mult.. am scris doar esentialul. » Localitate/ oraş:Braila. » Ce iti place să faci in timpul liber?: Sa ies cu prietenii prin oras sau sa fac spotting. Statistici online: » Nickname:Luci14 » Nivel:19 » Nume folosite anterior:N-am avut nume anterioare. »Vechime pe server:1 an, 1 an si ceva aproape. Am avut o perioada in care m-am lasat. »Ai fost vreodată banat? (Dacă da, pentru ce?):Nu, nu am fost banat niciodata. »Ai detinut o functie pe server? (lider, helper, admin):Din pacate inca n-am obtinut o functie asa de importanta. »Poză cu invitaţia: http://imgur.com/G3GLRDX »Link cu faction history: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Luci14 »Ai vreo neînţelegere cu un membru care aparţine clanului Taylor?:Hm... Nu. »Ai mai fost în alte clanuri? (Dacă da, specifică-le): Am fost in multe clanuri... [bVb], [FTW], .Corleone... etc »Te înţelegi bine cu cineva la momentul actual din clan?: Da... Cu ROBiSPP Contact: » Adresă de Yahoo Messenger / Skype: Prefer sa nu le spun aici. Pot da in privat prin [/sms] daca este cazul. »De ce iţi doresti sa faci parte din acest clan?:Am vazut ca sunt membrii maturi in acest clan. Am auzit ca este o familie frumoasa acest clan ,cu membrii cu care poti purta o discutie serioasa, dar si o gluma acolo... niciodata nu strica putim ras. Am cautat mult un clan cu membrii maturi. Nu stiu cat ma veti crede sau daca imi veti acorda o sansa sa descoperiti caracterul meu. »Esti constient că dacă nu vei adauga tag-ul clanului pe forum vei fi demis din clan? (Exemplu: TG.Yelawolf/ Yelawolf Taylor): Desigur. »Esti constient ca dacă nu vei adauga tag-ul clanului pe joc vei fi demis din clan?:Desigur. Va multumesc pentru timpul acordat citirii acestei aplicatii. Succes si sarbatori fericite in continuare voua si familiilor voastre! Edited December 29, 2015 by Luci14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobiRey Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Aplicatie nu prea faina dar pentru ca te cunosc ai un mititel pro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Husman Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Contra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galdeo Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci13 Posted December 29, 2015 Author Share Posted December 29, 2015 Va multumesc la toti pentru vot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN.STH Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Ti-as da contra pe motivul FH slab si suspend pe panel.. dar imi place aplicatia ta si la cum te comporti. Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luci13 Posted December 30, 2015 Author Share Posted December 30, 2015 Ti-as da contra pe motivul FH slab si suspend pe panel.. dar imi place aplicatia ta si la cum te comporti. Pro. Suspend au luat toti care au comentat la posul lui TUDOR. FH-ul da, nu te pot contrazice. Dar cu timpul voi face un FH frumusel. Numai cu r5 sper . Multumesc pentru pro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIX Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
K E N Z O Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 (edited) Ți-aș fi dat pro dar ai făcut off-topic. Contra. Edited December 30, 2015 by TG.KenZo Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobiRey Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Ai facut off-topic si din vauza aveasta esti respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yelawulf Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Respins. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts