Jump to content

[RESPINS] Cerere - Sizu - Rank 5 Federal Bureau of Investigations, 83 de zile.


claudiu4y

Recommended Posts

Nickname: Sizu


Nick-uri anterioare: Am mai avut contul Gepedo.


Ce vârsta ai?: Am varsta de 18 ani.


Din ce oraș ești?: Sunt din Judetul Brasov, Codlea.


Poza cu invitația din joc de la un membru (obligatoriu):http://imgur.com/ao2ks7c


Profilul de pe panel (link) :http://greenpanel.bugged.ro/profile/Sizu


Ai mai făcut parte din Young Republicans? Daca da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost in acest clan din pacate.


Ce hobby-uri ai: Hobby-urile mele sunt de obicei activitatiile care necesita multa munca in echipa, imi place sa merg cu amicii si sa joc football, iar ca sa imi pierd timpul merg la sala si sa joc SA:MP, iar hobby-ul meu preferat este sa inot.


De ce vrei să intri în clan: Doresc sa intru in acest clan deoarece este un grup unit unde ma voi integra foarte repede, iar membrii sunt respectuosi, cu bun simt si cu rabdare de fier. De asemenea, imi place ocupatia acestui clan si activitatea membriilor pe forum cat si in joc, conducerea acestui clan este una foarte sporita si mi-as dorii foarte mult sa ma distrez alaturi de toti membrii si sa ma implic in orice activitate. Doresc sa intru in acest clan pentru ca acest clan creste si invata pe oricine merita sa respecte si sa se comporte exemplar si mi-as dorii si eu sa fiu un exemplu pentru playerii noi dar cat si pentru cei care au experienta, cu mare drag  si cu zambetul pe buze as raspunde unui player ca fac parte din Young Republicans!


Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.