Commy Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Nickname: Tutankhamon. Serverul pe care joci: Am ales sa ma reapuc de Red. De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Deoarece asta a fost primul meu server, avand in vedere ca m-am apucat din 01.2013. Vreau sa continui aici pe serverul red, sa-mi fac prieteni noi si sa reintru in mafii. Cum ai aflat de bugged.ro?: De la tibi cand facea reclama pe toate site-urile, cautam un server si am dat de BUGGED, Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Nu, nu am jucat. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: In mafi, Sf bikers sau italia mafia. Deoarece in mafii imi place, stiu sa trag si imi place actiunea. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 17 ani si sunt din Bucuresti. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Da, in clasa 11. Care este serialul tau preferat?: Nu am. Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc. Ai altceva de adaugat?: Sa sper ca voi face alegerea buna pe red. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts