Jump to content

Aplicatie - TG - Adriian.. [Respins]


Adriian.
 Share

Recommended Posts

Informaţii despre viata reală:


 


» Nume:Tirnovan Adrian.


» Vârstă:15


» Autodescriere (minim 30 de cuvinte):Sunt un baiat glumet imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum se zice in popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa. Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu, sunt destule de spus, dar o sa mai spun si eu cateva lucruri despre mine. O sa incep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale. Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Imi plac obiectele mici, dar cu un mare impact emotional. Nu incerc sa par nimic din ceea ce nu sunt. Desi ma supar uneori repede, iert usor, nu stau mult suparat. Pe final, as vrea sa spun ca am o memorie cam "anormala", deoarece tin minte si cele mai neinteresante lucruri, care probabil mi le-as aminti si peste 5 ani. Seriozitatea ma defineste, sunt un baiat foarte respectuos, inteleg repede, ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor, hobby-urile mele sunt SA:MP si fotball.


» Localitate/ oraş:Suceava.


» Ce iti place să faci in timpul liber?:Sa stau la pc sau sa ma joc fotbal.


 


Statistici online:


 


» Nickname:Adriian..


» Nivel:26 am de level 28


» Nume folosite anterior:Kazoo.


»Vechime pe server:Joc cam din 2014 dar m-am lasat un timp.


»Ai fost vreodată banat? (Dacă da, pentru ce?):Da, am fost banat odata pentru inselatorii.


»Ai detinut o functie pe server? (lider, helper, admin):Nu.


»Poză cu invitaţia:http://imgur.com/TQgGuY2


»Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Adriian..


»Ai vreo neînţelegere cu un membru care aparţine clanului Taylor?:Nu.


»Ai mai fost în alte clanuri? (Dacă da, specifică-le):Da, am fost in bVb si in Sir. ca co-lider.


»Te înţelegi bine cu cineva la momentul actual din clan?:Ma inteleg putin cu Justinz0r.


 


Contact:


 


» Adresă de Yahoo Messenger / Skype:mess: adryan.vulpitza | skype : adrian.romanu4


»De ce iţi doresti sa faci parte din acest clan?:Doresc sa fac parte din acest clan pentru a putea sa-mi fac prietenii noi si sa ajut clanul cu membrii.


»Esti constient că dacă nu vei adauga tag-ul clanului pe forum vei fi demis din clan? (Exemplu: TG.Yelawolf/ Yelawolf Taylor):Da.


»Esti constient ca dacă nu vei adauga tag-ul clanului pe joc vei fi demis din clan?:Da.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.