AndreiCsf Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Informaţii despre viata reală: » Nume:Andrei » Vârstă:15 » Autodescriere (minim 30 de cuvinte):Ma numesc Andrei, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, sunt o persoana cooperanta, îmi place foarte mult sa joc SA:MP, sunt un baiat ascultator, cu capu pe umeri, glumet, de treaba. Îmi place sa socializez cu oamenii noi si sa-mi fac prieteni pe oriunde ma duc. » Localitate/ oraş:Arad » Ce iti place să faci in timpul liber?:Sa joc fotbal. Statistici online: » Nickname:AndreiCsf » Nivel:26 » Nume folosite anterior:Nu am mai avut. »Vechime pe server:In jur de 4 luni, nu stiu exact. »Ai fost vreodată banat? (Dacă da, pentru ce?):Nu am fost banat. »Ai detinut o functie pe server? (lider, helper, admin):Nu am avut. »Poză cu invitaţia:http://imgur.com/EAddMKP »Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/AndreiCsf »Ai vreo neînţelegere cu un membru care aparţine clanului Taylor?:Nu. »Ai mai fost în alte clanuri? (Dacă da, specifică-le):[Y], [FTW], [bVb] »Te înţelegi bine cu cineva la momentul actual din clan?:John si MSD Contact: » Adresă de Yahoo Messenger / Skype:andrei_mari1 [ Este si de skype si messenger]. »De ce iţi doresti sa faci parte din acest clan?:Doresc sa fac parte din acest clan, deoarece este un clan cu membrii respectabili, cu simtul umorului care se pot intelege intre ei fara cearta. »Esti constient că dacă nu vei adauga tag-ul clanului pe forum vei fi demis din clan? (Exemplu: TG.Yelawolf/ Yelawolf Taylor):Da »Esti constient ca dacă nu vei adauga tag-ul clanului pe joc vei fi demis din clan?:Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN.STH Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobiRey Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 (edited) // Edited January 1, 2016 by Yelawolf Nu mai votati "neutru" pe motivul "nu am auzit de tine / nu te cunosc". Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIX Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K E N Z O Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobiRey Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Ai acumulat 2 de pro si 3 de neutru. Yelawolf va decide in privința ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yelawulf Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Respins. - 3 neutre. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts