Jump to content

Cerere - AIM - adryaN[] [Respins]


bugged.Adryan
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Vasile Adrian Catalin
Varsta: Am varsta de 16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sanatate, ma numesc Adrian, sunt din Oltenita, si am varsta de 16 ani. Sunt o fire calma, de treaba pretentioasa uneori, si cu simtul umorului dezvoltat. Sunt un baiat cu cei  7 ani de acasa, ce stie sa respecte pe cine ma respecta, iar una dintre calitatile mele este aceea de a fi serios. In timpul liber imi place sa ma joc fotbal, sa ies cu prietenii in oras, si bineinteles, sa ma joc SA:MP. Planurile mele de viitor sunt sa termin liceul, sa iau BAC-ul , si permisul.

Locatia(Oras): Oltenita.

Ce gen de muzica asculti? Rap.

 STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : adryaN[]
Nivel : 30
Nume folosite anterior: TorresAdryan.
Vechime pe server: Aproximativ un an.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am avut de 2 sau 3 ori ban, pentru necooperare admin, deoarece aveam Cheat Engine, si nu stiam ca este interzis, si am zis decat sa dau TW, si sa iau ban pentru Cheats, am zis mai bine iau 7 zile. De ce as minti aceste lucruri? Fac pariu ca multi nu ar avea curaj sa spuna aceste lucruri.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/E7isXyN(Tin sa ii multumesc lui Pici pentru invitatie).

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Adryan[]
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am vreo altercatie cu nimeni din AIM.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, [13], uB, Seraphim Family, si multe altele, nu vad rostul sa le insir pe toate aici.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?: CS 1.6.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Sincer sa fiu, nu prea cunosc pe nimeni, insa cunosc pe Pici, de cand aveam eu level 50, pe alt cont, B00sT, poate ma stie el, si mai cunosc pe Shift, de cand eram in Rifa cu el.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10

Experienta DM [ ()/10]: 10/10


 

CONTACT/ETC.:


Contact skype/yahoo messenger: Skype, serey.die. 
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca este un clan unicat, vechi, si respectat pe acest server, si nu numai, si pentru ca este Pici la baza lui, un om de treaba, cu calitatile necesare, demne de acest clan, si membrii de treaba, respectuosi. Astea sunt cateva dintre motivele care ma determina sa aleg acest clan.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitatea mea, sunt foarte activ, si, sincer sa fiu nu mai stiu, asta voi demnostra pe parcurs.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, este un tag frumos, care il voi purta, daca il voi purta, il voi purta cu demnitate.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.