Joint Angel Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Stanciu Andrei.Varsta: 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt din orasul Bucuresti, ma numesc Andrei si am 17 ani. Imi place foarte mult sa:mp-ul si cs:go-ul. In timpul liber prefer sa ies cu prietenii in oras, sa ma duc la antrenamente si sa ascult muzica. Locatia(Oras): Bucuresti. Ce gen de muzica asculti? Rock, Pop, Manele. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : GhostWTFNivel : 21.Nume folosite anterior: Nu am mai avut niciun alt nicknameVechime pe server: 2015-01-07 22:59:36Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut ban. Poza cu invitatie: http://imgur.com/Oxq9ir0 Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/GhostWTFAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut nicio altercatie, nu sunt genul de persoana care sa tina ciuda. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): [bVb], [N], [KT], ZU. , [FTW] Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Momentan ii cunosc doar pe Lord si pe Sakya. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10. Experienta DM [ ()/10]: 7/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype : andrei_andrei9965De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este cel mai popular si, cred eu, cel mai respectat. In acesta cu siguranta pot gasi colegi de nota 10, cu care am ce sa discut, si sa impartasesc experiente. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu experienta mea pe care am dobandit-o pana acum pe sa:mp, si cu devotamentul meu de a duce un lucru pana la capat. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur, chiar m-ar bucura acest lucru.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da, bineinteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRIAN_Stanciu Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Un fh frumos si o activitate buna, meriti din plin in acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baxter Tbx Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Nu are legătură una cu alta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoryN_21 Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Ai primit 2 contra = respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts