Popular Post Raul_Cross Posted December 30, 2015 Popular Post Share Posted December 30, 2015 (edited) Raul - Master of Stunts | Stunts in Los Santos, Part II | Episod 4. Subiectul video-ului: Stunts O scurta prezentare: Stunt-uri in cele 3 orase. Link catre filmulet: Recomand vizualizare in 720p60 pentru o claritate mai buna. Am decis sa continui episoadele cu stunt-uri intr-un nou topic, datorita faptului ca vechiul topic s-a aglomerat si pentru ca am adus noi update-uri videoclipurilor. Tin sa mentionez, dificultatea stunt-urilor a fost marita in acest episod si in viitoarele 2. Ii multumesc in mod special lui DrifterYT pentru introul realizat in episodul 4, de-asemenea ii multumesc si lui Marius AIM pentru noua sigla a episoadelor. Deoarece continui episoadele in acest topic, am decis sa mai postez o data si episoadele trecute. Raul - Master of Stunts | Stunts in Los Santos, Part I / V1 Raul - Master of Stunts | Stunts in Las Venturas, Part I / V2 Raul - Master of Stunts | Stunts in San Fierro, Part I / V3 Acesta este canalul meu de YouTube: Click aici. Daca doriti, puteti lasa un subscribe. Iar acesta este canalul de YouTube al lui DrifterYT: Click aici, daca doriti puteti lasa si aici un subscribe. :) Daca v-a placut acest episod, stunt-urile realizate in acesta si videoclipul puteti lasa un pentru munca depusa in realizarea stunt-urilor si a videoclipului, multumesc! P.S: Viitoarele 2 episoade o sa le postez in acest topic, putin mai jos! ^_^ Edited December 30, 2015 by Raul_Cross 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORGAN Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bykent Gaming Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrry Adrian Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 GG!, dar cum ai ajuns pe cladirea cea mai mare din ls? :). Sunt curios. +1. :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaDaDi Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Frumos, gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul_Cross Posted December 30, 2015 Author Share Posted December 30, 2015 gg Multumesc. Gg Multumesc. GG!, dar cum ai ajuns pe cladirea cea mai mare din ls? :). Sunt curios. +1. :). Multumesc de +1! Exista 3 metode, eu am folosit-o pe asta: http://imgur.com/LruTLjX:))) Frumos, gg. Multumesc! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fakesmile Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Ms ms, bine ca ti-am facut intro :)) GG xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
mR LegacY Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Geniale stunturi +1 de la mine :) ... mai ales intro care e ca un rezumat a tot ce ai facut pana acum ! Bravo :D Continua tot asa :) Maestru al Stunt-ului :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistarxxx Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Raul - Master of Stunts | Stunts in Los Santos, Part II | Episod 4. Subiectul video-ului: Stunts O scurta prezentare: Stunt-uri in cele 3 orase. Link catre filmulet: Recomand vizualizare in 720p60 pentru o claritate mai buna. Am decis sa continui episoadele cu stunt-uri intr-un nou topic, datorita faptului ca vechiul topic s-a aglomerat si pentru ca am adus noi update-uri videoclipurilor. Tin sa mentionez, dificultatea stunt-urilor a fost marita in acest episod si in viitoarele 2. Ii multumesc in mod special lui DrifterYT pentru introul realizat in episodul 4, de-asemenea ii multumesc si lui Marius AIM pentru noua sigla a episoadelor. Deoarece continui episoadele in acest topic, am decis sa mai postez o data si episoadele trecute. Raul - Master of Stunts | Stunts in Los Santos, Part I / V1 Raul - Master of Stunts | Stunts in Las Venturas, Part I / V2 Raul - Master of Stunts | Stunts in San Fierro, Part I / V3 Acesta este canalul meu de YouTube: Click aici. Daca doriti, puteti lasa un subscribe. Iar acesta este canalul de YouTube al lui DrifterYT: Click aici, daca doriti puteti lasa si aici un subscribe. :) Daca v-a placut acest episod, stunt-urile realizate in acesta si videoclipul puteti lasa un pentru munca depusa in realizarea stunt-urilor si a videoclipului, multumesc! P.S: Viitoarele 2 episoade o sa le postez in acest topic, putin mai jos! ^_^ Bv, nu ne int Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul_Cross Posted December 30, 2015 Author Share Posted December 30, 2015 Ms ms, bine ca ti-am facut intro :)) GG xD Cp cp, da.. ms inca o data pentru intro. :D Geniale stunturi +1 de la mine :) ... mai ales intro care e ca un rezumat a tot ce ai facut pana acum ! Bravo :D Continua tot asa :) Maestru al Stunt-ului :)) Multumesc, apreciez! Si eu am fost foarte uimit de intro, drifter se pricepe nu gluma. :) Bv, nu ne int Multumesc, daca nu te 'int', nu posta.. e simplu. ;) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nugetzz Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Fravo, imi plac melodiile pe care le pui in video. Iti recomand: Suave - Phobia. Si rock, idk. Nu prea ascult. Geniule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul_Cross Posted December 30, 2015 Author Share Posted December 30, 2015 Fravo, imi plac melodiile pe care le pui in video. Iti recomand: Suave - Phobia. Si rock, idk. Nu prea ascult. Geniule Multumesc, am ascultat piesa sugerata de tine, eu pun cam tot timpu muzica pe care ascult. :) Dar cine stie, poate o sa apara piesa sugerata de tine la intro. :-? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nugetzz Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Multumesc, am ascultat piesa sugerata de tine, eu pun cam tot timpu muzica pe care ascult. :) Dar cine stie, poate o sa apara piesa sugerata de tine la intro. :-? Aja, sau iti mai zic una: Alessia Cara - Here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz_Crips Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Raul - Master of Stunts | Stunts in Los Santos, Part II | Episod 4. Subiectul video-ului: Stunts O scurta prezentare: Stunt-uri in cele 3 orase. Link catre filmulet: Recomand vizualizare in 720p60 pentru o claritate mai buna. Am decis sa continui episoadele cu stunt-uri intr-un nou topic, datorita faptului ca vechiul topic s-a aglomerat si pentru ca am adus noi update-uri videoclipurilor. Tin sa mentionez, dificultatea stunt-urilor a fost marita in acest episod si in viitoarele 2. Ii multumesc in mod special lui DrifterYT pentru introul realizat in episodul 4, de-asemenea ii multumesc si lui Marius AIM pentru noua sigla a episoadelor. Deoarece continui episoadele in acest topic, am decis sa mai postez o data si episoadele trecute. Raul - Master of Stunts | Stunts in Los Santos, Part I / V1 Raul - Master of Stunts | Stunts in Las Venturas, Part I / V2 Raul - Master of Stunts | Stunts in San Fierro, Part I / V3 Acesta este canalul meu de YouTube: Click aici. Daca doriti, puteti lasa un subscribe. Iar acesta este canalul de YouTube al lui DrifterYT: Click aici, daca doriti puteti lasa si aici un subscribe. :) Daca v-a placut acest episod, stunt-urile realizate in acesta si videoclipul puteti lasa un pentru munca depusa in realizarea stunt-urilor si a videoclipului, multumesc! P.S: Viitoarele 2 episoade o sa le postez in acest topic, putin mai jos! ^_^ Super, pup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul_Cross Posted December 30, 2015 Author Share Posted December 30, 2015 Aja, sau iti mai zic una: Alessia Cara - Here. Aja, vedem. :) Super, pup Thx, si multumesc inca o data pentru sigla noua. ;) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz_Crips Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Aja, vedem. :) Thx, si multumesc inca o data pentru sigla noua. ;) Cu cea mai mare placere iti voi face ce mai doresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
King K3nnTXXL Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
DariusMEISTER. Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Gggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandruG Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul_Cross Posted December 31, 2015 Author Share Posted December 31, 2015 gg Multumesc. Gggg Multumesc! gg Multumesc. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MargY. Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Foarte tare, cele mai tari stunt-uri vazute pe aceasta comunitate, pana acum...astept cu nerabdare viitorul episod, +1 clar. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheNiGGlet Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul_Cross Posted January 1, 2016 Author Share Posted January 1, 2016 Foarte tare, cele mai tari stunt-uri vazute pe aceasta comunitate, pana acum...astept cu nerabdare viitorul episod, +1 clar. :lol: Multumesc, da acesta era si scopul meu, sa realizez cele mai grele stunt-uri posibile, sunt deja prea multi 'stunteri' care se lauda cu nimic! Multumesc mult si de +1! gg. Multumesc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robberty Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 F fain! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skipper. Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Tine-o tot asa, sincer am si eu de invatat, unele stunt-uri nu imi ieseau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts