retry1976 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: GeLuVarsta: 15 AniAutodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat sincer,Am cei 7 ani de acasa,sunt un baiat serios,calm,ambitios,imi place sa ajut pe cei care au nevoie. Hobby-urile mele sunt:Fotbalul,Gamingul Si Fotografiatul ! Locatia(Oras): Otelu-Rosu Ce gen de muzica asculti? Ascult Ori ce gen de muzica,dar mai mult Hip-Hop STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Dau3D_MoriHD.Nivel : 5Nume folosite anterior: - Vechime pe server: Din 2015-07-06 16:33:09Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu,Nu am avut nicodata ban Poza cu invitatie: http://imgur.com/lFJhP5n Link cu faction history: http://greenpanel.bugged.ro/profile/Dau3D_MoriHD. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, niciodata Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da am mai fost in clanul [sEF] Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu,nu am mai fostCe alte jocuri mai joci?: CS:GO,LoL,Metin2,GTA VCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Sincer sa fiu, cel mai bine ma inteleg cu RickRoss ! Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 8/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: [email protected]De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Este un clan apreciat de multi Jucatori, Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Orice mi-se cere. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: DaEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ADRIANN Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twinchi Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 sa nu fie contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baxter Tbx Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 FH si level mic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRIAN_Stanciu Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Fh.. nu ai, activitate deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 FH si level mic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoryN_21 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts