Jump to content

Cerere AIM - LEGiON. [Acceptat]


legion come 1v1
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Ma numesc Cristian, dar mi se spune Cristi.
Varsta: Am varsta de 18 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Cristi sunt din Pitesti, sunt un baiat glumet, îmi place sa îmi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni, îmi plac foarte mult jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu, chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred cam am din toate câte ceva, asta înseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci când trebuie, asta înseamna ca ai discernamânt si nu lasi pe nimeni sa te calce în picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cât as încerca, adica nu pot pune la fund asa cum zice în popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusii ma bucur ca sunt asa,nu apreciez gluemele proaste si sunt foarte social,cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului.Hobby-urile mele sunt: Fotbalul, innotul, basketul. handbalul si jocurile video. Imi place sa ies cu prieteni zilnic si sa ma distrez.Sunt o fire prietenoasa, amabila si incerc sa imi fac cat mai multi prieteni noi, sunt cinstit, ambitios si imi place sa joc mult SAMP si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult, Imi place foarte mult sa incerc lucruri noi. Am capabilitatea de a recunoaste cand gresesc si de ami recunoaste greseala. Sunt un tip care fac totul cu cap pentru a fii toata lumea multumita si sunt sigur intotdeauna pe ceea ce fac. Imi place sa imi creez prieteni noi, imi place foarte mult sa fac sport si sa imi petrec timpul cu prietenii si in mare parte pe SA:MP.

Locatia(Oras): Locuiesc la 30km de Pitesti.

Ce gen de muzica asculti? Nu prea am un gen de muzica preferata, dar in mare parte ascult manele. Aceste melodii ma fac sa ma simt mai bine si ma motiveaza sa fac ceva.

 STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : In joc am numele '' LEGiON. ''.
Nivel : Detin level-ul 23.
Nume folosite anterior: Am mai avut in trecut, un cont pe nume '' AlexP ''.  Aveam multa avere pe el, si intr-o zi las contul pe [/sleep], iar cand ma intorc acasa, eram deconectat. Am facut tot ce am putut sa-l recuperez, dar n-a fost sa fie.
Vechime pe server: Joc pe acest minunat server de aproximativ doi ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Sincer sa fiu, am avut ban pentru urmatoarele motive: 3/3 warns ( level mic ), Necooperare admin si cred ca doar astea au fost. Nu mai tin minte prea bine, deoarece nu a fost contul meu de la level 1. Acesta a intrat in posesia mea la level 18.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/R8qg4Rx

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/LegioN.
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am nicio altercatie cu niciun membru. Din contra, ma inteleg bine cu mare parte din ei.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am fost in multe, multe clanuri. Cele pe care mi le aduc aminte sunt: [bVb], [A], z0r[], .uB.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost in clan, insa mi-as dorii foarte mult acest lucru. Sper sa mi se acorde o sansa.
Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc Counter Stricke 1.6 cand ma plictisesc si Dream League Socces pe telefon.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Sunt multi cu care ma inteleg bine si multi care au iesit si ma intelegeam foarte bine. Acestia ar fi: SHiFT, ZOTHA, KALASHINIKOV, .Dan, Money., ThePuniser, Griphook,  Turzuman, Makaveli[],  DiSTER, DELiRiC, HEISENKOV, GrasuXXX,  Chlecka7.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: Aproximativ 9/10

Experienta DM [ ()/10]: Circa 7/10.


 

CONTACT/ETC.:


Contact skype/yahoo messenger: Sykpe: xXCristi_ClassXx1997
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din acest clan, deoarece este cel mai respectat, amuzant, cool clan de pe server. Fara acest clan, serverul nu ar avea culoare. Am multi prieteni aici, toti sunt de treaba, nimeni nu da tepe, cand ai nevoie te ajuta mereu cineva, intr-un cuvant acest clan este FTW.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider ca pot ajuta clanul prin activitatea mea, experienta mea si capacitatea de a lucra in echipa. Prin aceste calitati, consider ca nu  o sa fac clanul de ras sau sa il trag in jos. O sa ma integrez cat mai repede in aceasta '' familie ''.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt de acord.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Bineinteles, acesta va fi primul lucru pe care o sa il fac, inainte sa le multumesc tuturor ( daca voi intra in clan ) pentru sansa acordata, chiar daca nu am un trecut asa de '' wow ''.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.