Jump to content

Salut.


FireGun
 Share

Recommended Posts

Salut si scuza-ma ca te retin. O noua comunitate numita OG-Times tocmai s-a deschis! Comunitatea noastra este foarte bine pusa la punct ,iar serverul nostru de SA:MP nu prezinta bug-uri.


Inca de la inregistrarea de pe server primesti 30 de puncte premium si 600.000$ pentru ati incepe cariera pe server. Ai o problema ? Atunci poti folosii comanda /report iar in cel mai scurt timp adminii iti vor raspunde.


Ai o intrebare legata de joc ? Atunci poti folosii comanda /n iar in cel mai scurt timp helperii iti vor raspunde la ea.


Pe serverul de SA:MP se gasesc noi lucruri de facut la tot pasul, iar staff-ul organizeaza event-uri zilnice. Giftbox-ul este activ pe toata perioada sarbatorilor iar premiile se ofera dupa norocul fiecaruia.


Serverul nostru mai beneficiaza si de un sistem foarte avansat de protectie a conturilor incat nu trebuie sa iti faci griji pentru contul tau.


Vrei sa ajuti comunitatea?  Atunci poti dona direct pe panel-ul serverului nostru. Platile sunt procesate automat prin paysafecard iar facilitatile achizitionate sunt atribuite in cel mai scurt timp de la finalizarea platii.


Orice fel de problema se poate rezolva pe panel cu ajutorul administratorilor care iti stau la dispozitie.


iti multumesc pentru timpul acordat acestei postari ,iar daca ti-a placut , raspandeste si tu acest model de reclama mai departe prietenilor tai, multumesc!


 


DNS Server: RPG.OG-TIMES.RO


Site: www.og-times.ro


Forum: www.forum.og-times.ro


Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.