Jump to content

Tinta verde, potrivita mai ales pentru Deagle.


NARCO
 Share

Recommended Posts

Salutare buGGed, eu sunt k3NtaUrUs aka Narcoleptic[]. si am decis sa va arat o tinta cu care ai mai multe sanse sa omori pe cineva la un duel deagle, la war, s.a.m.d. deorece este umpic mai mare, si verde, culoare numai buna pentru reflexi, etc.

Tinta nu este facuta de mine!,

Asa ca nu doresc sa aud chesti de genul " Ba tu doar ai postat tinta altuia pentru butonul de +1, sau sa spuneti ca aceasta tinta a mai fost postata."

Da, intradevar, tinta este facuta de Justinian, dar a fost postata de el acum mult timp in urma, asa ca doresc sa "reimprospatez" aceasta tinta frumoasa.

Bun, sa incepem:1.Deagle, atunci cand pui tinta >>  http://imgur.com/e70pfCsatunci cand tragi >> http://imgur.com/a/V2tmc

2.M4, atunci cand pui tinta >> http://imgur.com/ZtktzTJatunci cand tragi >> http://imgur.com/a/twMkd

Sper ca va place aceasta tinta, este mai mare decat celelalte, si consider ca i-ar ajuta pe uni jucatori care cauta o astfel de tinta.

An nou fericit si toate cele bune, peace all !

LINK DOWNLOAD:http://www.girlshare.ro/32503265.3

Edited by k3NtaUrUs
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.