Jump to content

Aplicatie - West Gangster - Daniels - Rank 5 School Instructors SF. [ACCEPTAT]


AxXxel
 Share

Recommended Posts

      Informaţii din viaţa reală


 


     Nume: Dani


     Ce vârsta ai?: Fac 18 ani in aprilie.


     Ce hobby-uri ai?: MMA si HandBall


     Ce gen de muzică asculţi?: Nu am un gen preferat de muzica.


     Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Am 17 ani , sunt un tip sufletist, amabil si mereu gata sa sara in ajutorul cuiva daca mi se cere asta . Nu imi plac oamenii perversi care te vorbesc pe la spate. Intotdeauna am urat minciuna , prefer sa spun lucrurilor pe nume chiar daca asta inseamna sa nu imi aduca intotdeauna beneficii. Trec peste anumite lucruri cu usurinta , chiar daca pentru cei care le fac contra mea sunt atat de importante inca cred ca ma pot face sa ma simt inferior. Intotdeauna sunt prezent acolo unde mi se cere, punctual si foarte atent si la cele mai mici detalii pentru ca sa iasa totul bine . Sunt extrem de serios in situatile importante , dar imi place sa ma distrez cand am ocazia. Imi place sa imi petrec timpul liber cu prietenii / prietena si sa facem orice ''nebunii '' . Avem o singura viata deci trebuie sa o traim din plin . Cine ma cunoaste personal stie exact cum sunt si cred ca am lasat o impresie buna tuturor persoanelor cu care am comunicat .


 


      Informaţii SA-MP


 


   Nickname: Daniels


   Level: 30


   Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Nu mai tin minte, dar nu cred ca am avut vreo sanctiune pana acum.


   Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Daniels


   Poză cu invitaţia : http://imgur.com/RUPX53V


   Ai mai facut parte din acest clan?: Nu!


   Dacă da, de ce ai iesit?: -


   Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa imi fac cat mai multi prieteni, sa fiu o persoana respectata si sa detin si eu vreo functie...


   De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Imi doresc sa ma alatur acestui clan deoarece este alcatuit din membrii seriosi cu un trecut frumos pe server.


   De ce vrei să faci parte din acest clan?:  Vreau sa fac parte din acest clan pentru ca aici nu poate intra orice "noob" care injura si nu are o treaba cu jocul.


   Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Cu Evans, ThePain, Skywaker, DizZyDrosS si altii...


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.