TheOne.ReD Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Salut BuGGed. Am o problema cu SA:MP-ul, dupa ce ma loghez pe server... in maxim 5 minute imi spune ca serverul s-a restartat. Dece face asa ? P.S. Daca a mai fost postata odata aceasta problema, imi cer scuze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bykent Gaming Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Probabil ai net slab sau primesti flood de la cineva. In caz ca ai skype in PC, dezinstaleaza-l. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skipper. Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Cum spune si ByK3nT, ori ai net slab ori primesti flood de la cineva, incearca si pe alte servere sa vezi, daca face tot asa e problema de la tine, daca nu, e de la server. Dar mai mult ca sigur e de la tine, deoarece de exemplu eu nu patesc asa ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skiper GREEN Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 E de la internet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elisei Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Ai probleme cu internetul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne.ReD Posted January 1, 2016 Author Share Posted January 1, 2016 Probabil ai net slab sau primesti flood de la cineva. In caz ca ai skype in PC, dezinstaleaza-l. Cum spune si ByK3nT, ori ai net slab ori primesti flood de la cineva, incearca si pe alte servere sa vezi, daca face tot asa e problema de la tine, daca nu, e de la server. Dar mai mult ca sigur e de la tine, deoarece de exemplu eu nu patesc asa ceva. Mai probabil de la flood... Daca imi bag anti-flood in PC, se rezolva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bykent Gaming Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 @, da, daca ai baga anti-flood in PC, ai sanse sa scapi de flood, daca nu se rezolva, dezinstaleaza-ti skype-ul din PC, sau in cel mai rau caz, schimba-ti ip-ul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne.ReD Posted January 1, 2016 Author Share Posted January 1, 2016 @, da, daca ai baga anti-flood in PC, ai sanse sa scapi de flood, daca nu se rezolva, dezinstaleaza-ti skype-ul din PC, sau in cel mai rau caz, schimba-ti ip-ul. Skype-ul nu-l dezinstalez. Voi incerca sa imi schimb ip-ul. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bykent Gaming Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 @, cu placere, dar inca ceva, ai putea sa iti faci alt cont de skype, in care sa iti adaugi doar cei mai buni prieteni cu care vorbesti mai mereu pentru a scapa de ''dusmani''. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne.ReD Posted January 1, 2016 Author Share Posted January 1, 2016 @, cu placere, dar inca ceva, ai putea sa iti faci alt cont de skype, in care sa iti adaugi doar cei mai buni prieteni cu care vorbesti mai mereu pentru a scapa de ''dusmani''. Ok, ms. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renk Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Probabil ai net slabut si ar trebui sa-ti iei un net ceva mai bun.. zic si eu de 2000mbs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts