RobyGamerYTB Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname:Blaskowski Level:30 Ore jucate:1042 Poza cu invitatia:http://imgur.com/9d22XBd Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/Blaskowski Sanctiuni:Ban Necooperare Admin (TW) si Disconnect admin request (TW) Cateva realizari pe server/ forum:Los Vagos rank 2 + 1042H . Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Mai joc CS:GO si GTA 5. De ce vrei sa intri in clan:Vreau sa ma alatur acestui clan deoarece este un clan foarte popular pe server si cu membrii foarte de treaba si foarte seriosi in ce fac. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?Am mai facut parte din [47], Phalanx, [AIM], [A],[13],[bVb] Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu am mai facut parte din acest clan. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Sellfies ,WildBlood,Kewl,Kosovoy,Berzek,Kauss,DoodLyZ etc. Planuri de viitor pe server?As vrea sa fiu admin si lider la Grove Street. Informatii legate de viata reala: Prenume:Valentin. Varsta reala:Am 15 ani. Descrie-te in minim 15 cuvinte::Sunt o persoana prietenoasa, de treaba, cu care poti sta oricand de vorba.Nu imi place sa jignesc pe nimeni, respect pe toata lumea care ma respecta. Ce gen de muzica asculti?Manele Ce hobbyuri ai?Fotbal si Tenis. Edited January 1, 2016 by ROBERTOKHOV Link to comment Share on other sites More sharing options...
KewL.Original Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexBadea17 Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 (edited) Nu imi place comportamentul tau pe server+FH slabut! Edited January 2, 2016 by Jake.LegenD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThatGuy19xD Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Nu prea ai realizari, nu te cunosc + Faction History slab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberNeticK Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts