Jump to content

"The streets" - Official SA:MP Movie #1


antonio72
 Share

Recommended Posts

Subiectul video-ului: Curse, arme, femei, conflicte, mafioti di tate.
 
O scurta prezentare:EN / RO Subtitles. SUBSCRIBE / SHARE / LIKE!

 
RO: Primul episod din seria "The Streets". Este foarte scurt deoarece este începutul şi doresc să aud părerile voastre. Am nevoie de ajutorul vostru pentru a adauga si personaje...lasaţi un comentariu ceva. Mulţumesc pentru vizionare!
 
EN: The first episode of "The Streets". It's shot because i want to hear your opinion. If you like it...subscribe to my channel for more. Thanks for watching.

 
Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=bI9WsF64UeI&feature=youtu.be

Link to comment
Share on other sites

GG :)

 

Totusi am o recomandare pentru tine. Recomand, daca vrei sa faci movie-uri, sa faci pe servere strict de movie, acolo poti sa scapi de nametags, de bara de jos, de speedometerul enervant si poti folosi smoothcam sau camhack xD

Mulţumesc pentru sfaturi... voiam să folosesc cam hack, dar îmi dau nişte errori şi de smoothcam nu ştiam.  Clipu viitor o sa folosesc smooth cam. Respect!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Bv, dar zic sa faci un video decent, cred ca iese mai bine, fara pizdar fara chestii din astea.. E frumos dar nu o sa primesti 1+ din partea mea, data viitoare astept un video decent.. Esti un regizor bun.

O să iau acest sfat in serios...mulţumesc pentru susţinere!

Link to comment
Share on other sites

Salutare! Eşti pe aici din greşeală? Nu ştii de BetterThanYou? Daca te opreşti să citesţi asta nu vei muri în schimb dacă continui te v-a incânta domnu' Better cu contentu lui de pe canal, cu stream-urile de pe Twitch.tv şi cu multe minunaţii. Deci pe această pagina îmi puteţi trimite mesaje de dragoste / întrebări şi voi anunţa stream-uri şi noutăţile de pe canal. Puteţi da un subscribe la canalul meu de YouTube, un follow pe Twitch şi un like pe Facebook că doar e gratis şi mă ajută foarte mult. Chiar dacă ne mai prostim noi facem o treabă destul de bună zic eu.
____________________________________________________

YouTube:https://www.youtube.com/c/BetterThanYouOfficial
Twitch.tv: http://www.twitch.tv/betterthanyouofficial
Facebook: https://www.facebook.com/betterthanyouofficial/

____________________________________________________

Mulţumesc pentru susţinere!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.