RaygaZEW Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Nickname: RaYga Serverul pe care joci: blue.bugged.ro De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Deoarece pare un srw interesant si am zis sa incerc ceva nou Cum ai aflat de bugged.ro?: Sa fim sinceri...cine nu stie despre el Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Da,am jucat pe rival si tot timpu luam ban pentru aim fara test tw si am inteles ca aici nu se da ban aiurea (Fara tw) si am zis sa ma apuc In ce factiune doresti sa intri si de ce?: In primul rand as dorii sa intru in taxi sau intr-un departament,iar dupa acca mafie oricare Cati ani ai si unde locuiesti?: Am varsta de 15 ani si locuiesc in Moldova-Noua Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Da,sunt elev in clasa a-8-a Care este serialul tau preferat?: Spartacus Ce alte jocuri joci?: Cs,metin,lol Ai altceva de adaugat?: Sper sa imi fac cat mai multi prieteni de incredere pe acest srw care sa nu ma lase la greu.Va SALUT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Welcome! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts