_Razvan Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 (edited) Nickname: Razvann Nick-uri anterioare: ImasteR2000 pe blue. Ce vârsta ai?: 15 ani. Din ce oraș ești?: Sunt din Sibiu. Poza cu invitația din joc de la un membru (obligatoriu): http://imgur.com/7ahzVp7 Profilul de pe panel (link) : http://greenpanel.bugged.ro/profile/RazvaNN Ai mai făcut parte din Hooligans? Daca da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai facut parte din acest. Ce hobby-uri ai: Fotbal, basket. De ce vrei să intri în clan: Deoarece este un clan nou, cu playeri care au, sau au avut o functie pe acest server. Are membri respectuosi su cu cei 7 ani de acasa. Toti dintre ei sunt de treaba si civilizati. O scurta autocaracterizare: Ma numesc Razvan, am 15 ani si sunt din Sibiu. Imi place mereu sa imi fac prieteni noi. Am 2 hobby-uri, fotbal si basket. Fac fotbal de 3 ani si basket de 4, sportul meu preferat este basket-ul. (P.S: Fh-ul o sa il repar dupa ce ies din Taxi LS, in PD). Edited January 1, 2016 by AIM.Razvann Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zozole7 Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 1. Nu îndeplineşti cerințele. 2. Faci parte dintr-un clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPITE. Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geamby Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Nu indeplinesti cerintele impuse de clan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Official JustiN. Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 1. FH-ul tau lasa de dorit. 2. Ai un warn pentru /q in timpul somatiilor(complaint: 62638). Vrem membrii seriosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM.xEddy Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 1. FH oribil 2. Mie mi-ai dat contra AIM, eu iti dau contra aici, roata s-a intors 3. Comportamentul lasa de dorit 4. Esti o suferinta Link to comment Share on other sites More sharing options...
LarnaCARO Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Faci parte dintr-un clan deja si ai un FH dezamagitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Official JustiN. Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 T/C, respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts