QzX Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Nickname: DusT. Nick-uri anterioare: MaDuTzUbO$S, stiu ca este un nume copilaresc, regret ca l-am pus acum..dar ce sa fac, fiecare om face cate o mica greseala. Ce vârsta ai?: Am frumoasa varsta de 15 ani. Din ce oraș ești?: Sunt din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti. Poza cu invitația din joc de la un membru (obligatoriu):http://imgur.com/zZWzSMD. Profilul de pe panel (link) :http://greenpanel.bugged.ro/profile/DusT. Ai mai făcut parte din Hooligans? Daca da, de ce ai ieșit?: Nu am mai facut parte din acest clan. Ce hobby-uri ai: Fotbalul, merg la sala si jocurile pe PC. De ce vrei să intri în clan: Deoarece este ca o familie, cu membrii cu un trecut excelent, prezentul foarte bun si un viitor la fel de bun daca vor continua asa. O scurta autocaracterizare: Ma numesc Alin, am frumoasa varsta de 15 ani. Sunt un baiat simplu, ca oricare altul, caruia ii place sa se joace pe calculator si sa isi faca prieteni. Sunt un om serios, nu imi place sa mint. Ma consider o persoana perseverenta, care mereu isi atinge obiectivele. In timpul liber merg la fotbal, la sala si ma joc destul de mult SA-MP. Cam acesta sunt eu intr-o scurta autocaracterizare, sper sa primesc o sansa si sa ma cunoasteti mai bine. Un an nou plin de realizari va doresc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM.xEddy Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Fie Link to comment Share on other sites More sharing options...
LarnaCARO Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Esti foarte activ si ai un FH bun, meriti sa faci parte din clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shayen Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Ai unsi de la mine. Baftă ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CinaGang Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Reporter bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omusubtire Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRADAA Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 (edited) si de la mine. Edited January 2, 2016 by Hooligan RE3DATU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desliu Daniel Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Ai un FH ok,se vede ca esti un reporter bun,dar te strica putin F.B.I. pentru ca ai iesti cu inactivitate.De la mine ai un PRO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuwe37 Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zozole7 Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Official JustiN. Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 T/C, acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts